Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR: Ljubav na PRVI pogled je itekako moguća (VIDEO)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 14. februar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

OVAN

Stvari izgledaju dobro kada su vaše finansije u pitanju. Sve transakcije će proteći u redu. Danas ćete sa lakoćom postići važne poslovne ciljeve. Odlično ste raspoloženi i spremni za nove ljubavne početke. Poznanstvo sa osobom preko posla vrlo lako može da se pretvori u pravu ljubavnu romansu. Variranje pritiska.


BIK

Danas ćete se naći pred teškim finansijskim odlukama, i verovatno će vam biti neophodna mišljenja drugih kolega. Zajednička analiza će vam pomoći da pronađete rešenje. Produbljivanje vaše veze s partnerom i uzajamno poverenje doprineće vama toliko potrebnom osećaju stabilnosti i mira. Umor.

BLIZANCI

Važan poslovni razgovor proteći će više nego uspešno. Očekuje vas rad na dugotrajnom projektu i potpisivanje ugovora. Zvezde su vam posebno naklone i donose vam ono što najviše želite. Slobodni Blizanci danas mogu naći zanimljivog partnera, dok one koji su u vezi očekuje lep i harmoničan period. Zdravlje je dobro.

RAK

Ukoliko ste započeli privatni biznis, očekuje vas odličan početak i sjajni izgledi za finansijski uspeh. Slušajte svoju intuiciju što se tiče daljih poslovnih poteza. Slobodni Rakovi, važno je da se što više aktivirate i izlazite jer su vam planete više nego naklonjene. Raskinite okove ljubavne prošlosti i krenite napred u budućnost. Iscrpljeni ste.

LAV

Profesionalno sve teče po planu. Ako naiđete na neočekivane prepreke, ne donosite ishitrene odluke. Primenite nekonvencionalan pristup i uspešno ćete prevazići problem. Zadovoljni ste dominantnom atmosferom u vezi s partnerom. Očekuje vas romantičan izlazak. Više se odmarajte.

DEVICA

Vaša karijera napreduje. Ne oklevajte, poslušajte svoju intuiciju i načinićete najbolji izbor u sledećim poslovnim potezima. Zračite pozitivnom energijom i vaš odnos s partnerom kreće se uzlaznom putanjom. Sledi dalja harmonizacija veše veze. Bolovi u grlu.


VAGA

Možete naići na neočekivane prepreke danas. Uprkos tome što sve izgleda teško rešivo, verujte više svojim instinktima i to će vam pomoći da prebrodite tešku situaciju. Impulsivniji ste nego inače i spremni da bez razmišljanja uletite u avanturu. To može da izazove kontraefekat kod partnera, bolje je da izaberete postepeniji pristup. Nervoza.

ŠKORPIJA

Izbegavajte komplikovane poslovne predloge i rizične investicije. Svedite troškove na minimum. Plenite pažnju suprotnog pola na svakom koraku. Očekuje vas početak lepe romanse i romantičan večernji izlazak. Pad imuniteta.

STRELAC

Danas se možete suočiti sa neočekivanom i izazovnom situacijom. Nemojte brinuti, oslonite se na svoje instinkte i prirodnu snalažljivost. Teško vam je pala kritika partnera ili neke reči koje vam je nedavno uputio. Uprkos tome, budite popustljivi i prekinite tu negativnu nit u vašoj komunikaciji pozitivnim gestom. Poteškoće sa glasom.


JARAC

Sposobnost da donesete dobre odluke koje vode pravo ka cilju obeležiće ovaj dan. Finansijski uspeh. Borba dve jake volje može ispuniti atmosferu ovog dana. Nesuglasica oko bitnog pitanja trebalo bi da bude rešena kompromisom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Danas se možete suočiti sa komplikovanim problemom i gotovo neizvodljivim delom posla. Jedino timskim radom ćete uspeti da prevaziđete ovu prepreku. Strogi ste prema sebi, ali i prema drugima. Prema partneru postavljate visoke zahteve, pa su moguće sitne svađe i razdražljiva atmosfera. Nervoza.

RIBE

Danas ćete se uveriti koliko je jedna vaša poslovna ideja bila dobra. Očekuje vas značajan finansijski uspeh. Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja. Moguća je ljubav na prvi pogled. Poteškoće sa vidom.

BONUS VIDEO: SNOVI ČOVEKU NEDOSTAJU, SVE OSTALO IMA U ŠOPING MOLOVIMA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR