Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR: Dan neočekivanih dobitaka, ali i iznenadnih troškova, rešite problematične situacije

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 12. februar i saznajte šta vam zvezde predviđaju


Ovan

Posao: Retrogradni Mars i Merkur mogu da vam stvore iznenadne prepreke u poslovanju. Pridržavajte se plana i oslonite se na timska rešenja.

Ljubav: Očekuje vas izuzetno zanimljiv ljubavni sastanak. Moguć je početak nove veze.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Ovaj dan može vam doneti uspone i padove na finansijskom planu. Dan neočekivanih dobitaka, ali i iznenadnih troškova.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi ili u braku danas mogu zajedno da reše neki star problem na porodičnom nivou. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Danas ćete uspeti da završite rad na veoma važnom poslovnom projektu. Današnji razgovor sa nadređenima proteći će u dobroj atmosferi, moguće je unapređenje.

Ljubav: Blizanci su u iskušenju da uđu u vezu sa osobom koja nije slobodna. Poznanstvo sa jednom Vagom može predstavljati početak zanimljive avanture.

Zdravlje: Dobro.Rak

Posao : Danas možete naići na problem u komunikaciji sa nadređenima. Reč po reč, i na kraju može da dođe do žučne rasprave. Kompromisno rešenje predstavlja jedini izlaz.

Ljubav: Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Ribom. Rakovi koji su u vezi razmišljaju o zajedničkom putovanju.

Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Lavove danas na poslu očekuje važan sastanak. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete kasnije ili da ih rešite timski.

Ljubav: Početak nove veze sa jednom šarmantnom Vagom za slobodne Lavove. Oni Lavovi koji su u vezi mogu naići na nesuglasice s partnerom.

Zdravlje: Dobro.

Devica

Posao: Problematičan odnos sa nadređenima i neka napeta atmosfera na poslu može obeležiti ovaj dan. Odlaganje važnog posla ili putovanja.

Ljubav: Device mogu imati ljubavni sastanak pod velom tajnosti. Početak ljubavne veze sa osobom koju upoznajete preko posla.

Zdravlje: Dobro.


Vaga

Posao: Akcenat ovog dana je na komunikacijama. Ako želite bolje radne uslove ili neki drugi posao, ovo će biti idealan dan da porazgovarate s nadređenima ili da potražite drugi posao.

Ljubav: Nerazumevanje između vas i partnera traje već duže vreme. Jedno od vas dvoje moraće da popusti.

Zdravlje: Dobro.

Škorpija

Posao: Nije preporučljivo da danas potpisujete ugovore. Ukoliko budete imali poslovni sastanak, moguće su poteškoće sa jednim saradnikom.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa jednim zanimljivim Rakom. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vas dovesti u dilemu.

Zdravlje: Dobro.

Strelac

Posao: Dominantna tema ovog danas jesu poslovni razgovori. Početak saradnje sa novim saradnikom može vam doneti uspeh.

Ljubav: Između vas i jedne osobe koju poznajete razvile su se emocije koje prelaze granicu prijateljstva.

Zdravlje: Dobro.

Jarac

Posao: Retrogradni Mars u vašem polju finansija stvara vam zastoje i prepreke. Bićete u situaciji da improvizujete rešenje.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Raka. Jarčevi koji nisu zadovoljni u vezi razmišljaju o prekidu.

Zdravlje: Više se krećite.Vodolija

Posao: Retrogradni Mars u vašem znaku može da dovede do zastoja i odlaganja na poslu. Pridržavajte se prioriteta i sledite plan.

Ljubav: Flert može da obeleži ovaj dan. Vodolije danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Ovna ili Lava.

Zdravlje: Dobro.

Ribe

Posao: Danas ćete biti u situaciji da rešite neku problematičnu situaciju na poslu. Problem može biti pomeranju zadatih rokova i kašnjenja uplata.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Device ili Škorpije. Niste sigurni da li da se upuštate u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Dobro.

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji “nisu po standardima”

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR