Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR: Kvalitetan emotivan život, ljubav je jedino što vas drži ovih dana! (VIDEO)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 11. februar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Ovaj dan je povoljan za završetak rada na velikom projektu. Danas ćete uspeti da sredite papirološki deo posla. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom dobija na kvalitetu. Danas ćete doneti neke zajedničke planove sa partnerom. Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Ovaj dan doneće vam uspeh kroz originalne ideje. Uspeh u poslovnoj saradnji postići će posebno oni Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima i komunikacijama. Ljubav: Zračite posebnom privlačnošću, pa će te tako danas privlačiti upravo one osobe koje vam kasnije mogu mnogo značiti. Zdravlje: Solidno.

Blizanci

Posao: Nezaposleni Blizanci danas mogu da dobiju odličnu poslovnu ponudu. Očekuje vas važan razgovor, a uspeh će zavisiti od nivoa vašeg samopouzdanja i prezentacije. Ljubav: Idealan dan za važne razgovore sa partnerom. Donećete zajedno sa partnerom važnu odluku za vašu budućnost. Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Danas je akcenat na tome da odaberete pravu ekipu saradnika. Uspeh ovog dana u potpunosti će zavisiti od čitavog vašeg tima saradnika. Ljubav: Zajedničko putovanje sa partnerom i dalja harmonizacije vašeg odnosa. Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Danas ćete zračiti posebnim samopouzdanjem tako da ćete uspeti da pokrenete neki novi krug poslovanja. Finansijska situacija se sve više poboljšava Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da se nađu u dilemi što se tiče nove osobe koju su upoznali. Najbolje da sačekate da vam vreme sve pokaže. Zdravlje: Solidno.

Devica

Posao: Ukoliko želite nešto da promenite iz korena, ovo baš i nije najbolji trenutak. Čitav prvi deo avgusta donosi vam neke neočekivane prepreke i odlaganja. Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom iz vaše prošlosti. Uprkos početnoj dilemi, spremni ste za nastavak ljubavne priče. Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Posao: Vage koje vode privatni biznis danas mogu da postignu poseban uspeh. Pred vama se otvara nova perspektiva saradnje sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Ljubav: Spremni ste da partneru priredite neko veoma lepo iznenađenje. To će dodatno ojačati i stabilizovati vašu vezu. Zdravlje: Solidno.

Škorpija

Posao: Vaša komunikacija je prožeta napetom atmosferom. Uran u vašem polju partnerstava može da vam trajno destabilizuje poslovne kontakte. Neočekivani troškovi. Ljubav: U vašem životu bi mogla da se pojavi jedna osoba sa kojom je moguć početak ozbiljne veze. Zdravlje: Glavobolja.

Strelac

Posao: Niste zadovoljni tempom kojim napredujete u karijeri. Pa ipak, zbog posebne konstelacije kojoj ste izloženi, u ovom periodu glavni izazov će biti upravo vaše strpljenje i mudra taktika. Ljubav: Nova poznanstva sa veoma zanimljivim ljudima. Očekuju vas flertovi na putovanjima. Zdravlje: Solidno.
Jarac

Posao: Imate veliki broj planova i poslovnih ideja, pa ipak ovo nije pravi period za realizaciju vaših velikih ciljeva. Sačekajte bolji trenutak za inicijativu. Ljubav: Danas je veoma važno da ispunite totalno iskrenost i otvorenost prema partneru. U suprotnom, može doći do nepoverenja i ljubomornih scena. Zdravlje: Bolovi u vratu.

Vodolija

Posao: Nestabilna situacija na poslu, preveliki broj obaveza i razne prepreke mogu obeležiti ovaj dan. Očekuje vas proširenje saradnje sa osobama iz inostranstva. Ljubav: vaša pojačana nervoza odražava se na kompletnu atmosferu u vašem odnosu sa partnerom. Stabilizacija sledi u narednom periodu. Zdravlje: Stabilno.


Ribe

Posao: Učvrstili ste svoju poziciju, a prvi izgledi za napredovanje uslediće u bliskoj budućnosti. Važno je da se pridržavate plana i sledite intuiciju. Ljubav: Niste zadovoljni vašim partnerom u poslednje vreme. Potrudite se da o svemu otvoreno porazgovarate da ne bi došlo do otuđenja. Zdravlje: Solidno.

BONUS VIDEO: SVETLANA ĐOKIĆ EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: IZ CRNE GORE NESTALO 3,5 TONE KOKAINA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR