Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP za 8. maj: VODOLIJA briljira na poslu, JARAC treba da izađe iz emotivne ljušture

Astrologija
Autor: Glas javnosti

ŠTA VAM GOVORE ZVEZDE

OVAN

Jutarnja napetost pretvara se u dobar poslovni završetak dana. Negujte strpljenje. Niste raspoloženi za partnera, zato se okrenite druženju sa prijateljima. Solidno zdravlje.

BIK

Danas imate utisak da vam neko radi iza leđa. Veoma ste nedostupni kada je polje ljubavi u pitanju, zato se i partner distancirao od vas. Proći će brzo to čudno raspoloženje. Odlično se osećate.

BLIZANCI

Danas nećete moći da uradite sve što želite, pa će nervoza i panika biti na vrhuncu. Pokušajte da ne tražite savršenstvo od saradnika. Klackalica na kojoj stojite nije nimalo primamljiva, ni za partnera, ni za vas. Nemate veće tegobe u zdravlju.

RAK

Povlačite danas malo radikalnije poslovne poteze poteze. Imate dobre saradnike koji su uz vas. Ne igrajte se vatrom u ljubavi jer možete dobro da se opečete. Idite poznatim stazama. Imate manji problem sa disajnim organima i alergijom.

LAV

Danas ste u fazi samokritike, a to vam neće pomoći da prevaziđete poslovne greške. Pokušajte da nađete u sebi motive za takav propust. Odnos sa partnerom može biti narušen isključivo vašim ponašanjem. Balansirajte svoju ličnost. Dobro je zdravlje.

DEVICA

Odbacite obrasce kako bi trebalo da se ponašate zbog drugih. Budite fleksibilniji i prilagodljivi, pa ćete završiti više od očekivanog. Napravite prvi korak i objasnite partneru koliko vam je stalo do veze. Stabilno je zdravlje.

VAGA

Iako biste se radije odmorili i predahnuli, nećete moći da se opustite, jer ste tek krenuli. Dinamika vašeg posla ne dozvoljava pauzu, a ni predah. Danas imate potrebu da razgovarate iskreno sa partnerom, ali on nije dostupan. Problem sa ishranom.

ŠKORPIJA

Danas ste pod velikim pritiskom i stresom, pa nije pametno da ulazite u verbalne sukobe. Imate dobru poslovnu ideju koja ipak mora da sačeka. Odličan dan za odmor i relaksaciju, ne kritikujte emotivnog partnera. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Pokušajte da svedete poslovne račune. Ako je to problem obratite se osobi koja to ume da uradi za vas. Krajnje je vreme da postanete manje imuni na osećanja i pravu ljubav. Pričajte koliko želite, ali krenite u akciju. Dobro zdravlje.

JARAC

Nemate izazove u današnjem danu pa je sve u dobrom redu, a vi ste u dobrom vajbu. Pomalo ste postali hladni u emotivnom životu. Zatvorili ste se u svoju ljušturu, promenite to. Nemate zdravstvene probleme.

VODOLIJA

Danas imate šansu da briljirate na poslu. Ponosni ste na sebe i svoje uspehe, a imate i zašto. Veoma ste nesigurni kada je ljubav u pitanju, pa je nemoguće da vam se neko približi. Opustite svoje emocije i budite iskreni. Nemate zdravstvene probleme.

RIBE

Vi ne stojite u mestu, iako se to vama tako čini. Imate dobre predispozicije da dobijete posao iz snova. Dobro plaćen posao, a sa kraćim radnim vremenom. Partner se ponaša čudno i veoma je promenljivog karaktera. Zdravlje je dobro, nemate tegobe.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR