Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi da potraže savete, Devica nek bude oprezna, Ribama nova romansa na pomolu, a vama?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 8. do 14. maja 2023. godine!

OVAN

Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2023. godine kaže da će Ovnovi imati manje-više uobičajenu sedmicu. Moguće su sitne svađa sa kolegama na poslu, "redovne" nesuglasice sa ukućanima, manje kupovine, novo poznanstvo... ali ništa od toga neće poremetiti vaš uobičajeni ritam. Ako razmišljate o dijeti, ova nedelja nije posebno pogodna, nije trenutak da menjate jelovnik. U ljubavi "mirno more", slobodni Ovnovi pomalo bezvoljni za nova poznanstva i romanse. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

BIK

Bika očekuje veoma prijatna nedelja. Možete da računati na savršenu saradnju sa ljudima sa kojima često komunicirate na poslu. Sklad i u porodici. Odnosi sa prijateljima veoma topli i puni podrške, a to je baš ono što vam je bilo potrebno u poslednjem periodu koji vam nije bio lak. Budite tolerantniji prema partneru, sagledajte širu sliku. Oprostite sitnice oi sve će krenuti nabolje. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje imati priliku da konačno reše dugogodišnji sukob na poslu ili da "pobede" u borbi protiv kolega koji im predstavljaju konkurenciju. Nije isključeno da će se nekima otvoriti šanse da povećaju prihode, a sve zahvaljujući dobrim rezultatima koje će postići. Što se ljubavi tiče, za predstavnike ovog znaka sada ne bi bilo mudro da veruju trenutnim emocijama, što posebno važi za one koji se nađu pred ljubavnim iskušenjima.
Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RAK

Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2023. godine kaže da će mnogi Rakovi ove nedelje odbiti da poslušaju intuiciju, što će biti velika greška. Unutrašnji glas će vas uputiti kako da postupite u delikatnim situacijama i izbegnete probleme, od pogrešnog izbora i odluka na poslu, pa do neželjenih promena na ljubavnom planu. Tokom ovog perioda, zvezde ne preporučuju ulazak u sukobe sa osobama na višem položaju. Naučite da ponešto prećutite. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak. 

LAV

Lavovi bi ove nedelje trebalo češće da potraže savet i pomoć od onih koji imaju bogatije životno iskustvo. Na taj način ne samo da će izbeći da naprave nepromišljene greške, već i da sebi umnogome olakšaju život tako što će se rasteretiti i prebaciti teret donošenja odluka na druge. Neki Lavovi bi popodne mogli da se razočaraju u partnera. Međutim, ne bi trebalo da žure sa zaključcima, treba da puste da se slegnu stvari. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

DEVICA

Device, ma koliko da osećate umor, u ovom periodu ne bi trebalo da izbegavate da se bavite "teškim" situacijama i da izbegavate da donosite važne odluke na poslu. Sledi vam uspeh ako istrajete, kao i pozamašna nagrada. Budite oprezni u razgovorima - postoji rizik da će neka osoba, koja "na prvu" deluje veoma šarmantno, a zapravo je "prevrtljiva" i nimalo iskrena, da iskoristi vaše tajne za svoju korist. Odmor od posla i obaveza potražite u ljubavi i podršci partnera. Najbolji dani biće petak i subota.

VAGA

Vagama će biti dobro ove nedelje. Samo nemojte da se svađate sa nadređenima - to bi moglo da vam u potpunosti izmeni trenutni status i poziciju za koju ste se izborili. Ukoliko ste nedavno ušli u vezu, mudro bi bilo da se malo raspitate o predmetu svog interesovanja, postoji mogućnost da nije onakav kakvim se predstavlja. Slobodne Vage uživaju u druženju, romansa im nije sada na pameti. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

ŠKORPIJA

Ova nedelja će Škorpijama biti uspešna za razne poslove i projekte, a posebno za one koji su vezani za kreativan rad. Velika je verovatnoća da ćete dobiti i novac, isplatu za neki honorarni posao koji ste nedavno obavili, što će umnogome poboljšati kućni budžet i pomoći vam da rešite neke materijalne probleme. Zauzeti predstaavnici ovog znaka uživaju u harmoniji, dok slobodni mogu da očekuju pregršt poziva za izlazak i udvaranje. Najbolji dani biće utorak i petak.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2023. godine kaže da Strelčeve očekuje veoma povoljna nedelja. Posebno u pogledu finansija. Međutim, nemojte da žurite da odmah potrošite sav novac i to na nepotrebne kupovine. Imate sjajnu priliku da dobit umnožite tako što ćete mudro uložiti. Ako želite da vam veza uspe, trebalo bi da budete manje sebični, što u ovom periodu posebno dolazi do izražaja, a partneru izuzetno smeta. Najbolji dani biće ponedeljak i subota.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje biti u emotivnom zanosu i mogu da očekuju da će se odnosi sa partnerom drastično popraviti. Još bolje vesti očekuju slobodne. Nova romansa kuca na vrata onima koji dugo traže ljubav ili se bore sa osećanjima prema bivšoj ljubavi. Ipak, finansijska situacija nije najsjajnija. Mogući su nepredviđeni troškovi zbog kojih ćete morati da posegnete za "kasicom-prasicom" i načnete ušteđevinu. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

VODOLIJA

Prilično mirna i harmonična nedelja za Vodolije. Jedina stvar koja može da vam naruši spokoj jeste sumnja u sebe i svoje postupke na poslu. Nedostatak samopouzdanja mogao bi da dovede do osećaja "sramote", posebno ako se bavite javnim poslom. U ljubavi je sve kako treba, osećate partnerovu ljubav i želju da vam udovolji. Budite pažljiviji prema zdravlju, kontrolišite ishranu, stomak vam je posebno osetljiv. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2023. godine ima dobre vesti za Ribe. Zvezde su dobro poređane, ne očekujete neke veće probleme, čak i kada vam se čini da su prepreke neminovne. Ipak, čuvajte se emotivnih odluka, posebno kada je posao u pitanju. Striktno se pridržavajte unapred osmišljenog plana i instrukcija nadređenih – i sve će ići kao podmazano. Neke Ribe bi mogle da uđu u veoma ozbiljnu romansu na poslu, što vam se ne preporučuje. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Glas javnosti / M01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR