Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR: Možete da se uzdate samo u sebe! Imajte to na umu!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 7. februar i saznajte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Stabilizacija na finansijskom planu stvara vam povoljne uslove poslovanja. Pravi čas da realizujete svoju veliku inovativnu ideju. Ljubav: Vaš odnos s partnerom zahteva dodatno prilagođavanje. nesporazuma. Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Venera i Sunce u Raku, u vašem polju komunikacija, donose vam čitav niz sastanaka. Očekuje vas sklapanje unosnog ugovora. Ljubav: Slučajan susret s osobom na kraćem putovanju ostavio je trag u vama. Zdravlje: Probavne smetnje.

Blizanci

Posao: Blizanci koji sarađuju s inostranstvom danas mogu sklopiti važan poslovni sporazum. Vaš stari plan se ostvaruje. Ljubav: Početak nove ljubavne veze s osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Tu ljubav u početku možete da krijete. Zdravlje: Sinusi.Rak

Posao: Pred vama su veoma važne odluke u pogledu nove investicije ili rada na novoj poziciji. Racionalno trošite novac, mogući su neočekivani izdaci. Ljubav: Početak nove veze donosi vam prve nedoumice. Partner se ponaša nedosledno. Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

Lav

Posao: Ovaj period može biti veoma uspešan, ali samo ako budete primenili dobru taktiku u ostvarenju ciljeva. Puni ste elana, a rezultati neće izostati. Ljubav: Možete upoznati izuzetno zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Riba. Novo ljubavno poglavlje. Zdravlje: Vrtoglavica.
Devica

Posao: Glavna tema ovog dana može biti poslovni sastanak sa saradnicima. Vaše originalne ideje ne nailaze na dobar odziv. Ljubav: Razmišljate o tome da uđete u tajnu vezu s osobom o kojoj sve vreme mislite. Burna avantura Zdravlje: Glavobolja.

Vaga

Posao: Budite oprezni u rukovanju novcem jer su mogući nepredviđeni izdaci. Međuljudski odnosi na poslu mogu se pogoršati. Ljubav: Obnavljanje veze s osobom koja vam je nekada značila mnogo. Moguća je paralelna ljubavna scena. Zdravlje: Nervoza.
Škorpija Posao: Ovaj dan može da protekne u znaku poslovnog putovanja. Taj put će dati uspešne rezultate jer ćete proširiti poslovnu saradnju. Ljubav: Povratak bivše ljubavi može vas postaviti u dilemu da li da nastavite tu ljubavnu priču. Poslušajte svoje srce. Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Vaša saradnja s jednim saradnikom može da bude problematična. Budite fleksibilniji u poslovanju. Ljubav: Padate u iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Poslušajte svoje srce. Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Izlaz iz današnjih napetosti pronaći ćete u savršenoj organizaciji poslovanja. Budite obazrivi u komunikaciji s nadređenima. Ljubav: Nezadovoljni ste nekim aspektom ponašanja vašeg partnera. Skrenite mu pažnju na sve što vam smeta. Zdravlje: Solidno.
Vodolija

Posao: Veliki broj planeta nalazi se u vašem polju poslovne saradnje. Oprez u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Ljubav: Otvoreno razgovarajte s partnerom o onome što vam smeta u vezi. U suprotnom slučaju, svako će živeti u svom svetu. Zdravlje: Vrtoglavica.

Ribe

Posao: Očekuje vas poslovna ponuda od strane firme ili saradnika iz inostranstva. Poboljšanje finansijske situacije. Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Jarca može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Zdravlje: Solidno.


BONUS VIDEO: NEĐO BELI MAG: ŽIV JE MATEJ, ALI GA KRIJU

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR