Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 4.AVGUST: OVNU se smeška romantični sastanak, JARAC je malo rasejan

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vodolija treba da bude taktična u odnosu sa saradnicima

Ovan
U popodnevnim satima, Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju tajni, nagoveštava romantičan susret sa Vodolijom. Opozicija sa vašim vladaocem Marsom blizu Merkura, upozorava da se klonite rizičnih finansijskih transakcija i rasprava sa saradnicima.

Bik
Pored poslovnog i porodičnog života, popodne je naglašena i kuća planova i kontakata sa strancima, u kojoj Mesec i Neptun prave inkonjunkciju sa vašim vladaocem Venerom, pa je bolje da se prilagodite okolnostima, naročito ako ste privatnik.

Blizanci
Opozicija između vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Neptuna u poljima privatnog biznisa i reputacije, u popodnevnim satima pogoduje naučnicima, farmaceutima, lekarima. Izbegavajte rasprave sa partnerom i starijim članovima porodice.

Rak
Vaš vladalac Mesec blizu Neptuna, u astrološkoj kući inostranstva, popodne vam donosi kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu, a moguć je odlazak na kraći put. Pazite se u saobraćaju i izbegavajte rasprave sa rođacima i saradnicima.

Lav
oslabljena pozicija vašeg vladaoca Sunca na 11. stepenu Lava u inkonjunkciji sa Saturnom, upozorava julske Lavove da izbegavaju rizična ulaganja. Naglašeno osmo polje, sa Mesecom blizu Neptuna, donosi vam tajne prihode. Izbegavajte alkohol.

Devica
Zbog “spoja” Meseca i Neptuna, simbola zanosa i zabluda, astrološkoj u kući partnerskih odnosa, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, ali i sa kolegama. Pazite se za volanom.

Vaga
Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere u astrološkom polju društvenog života i Meseca blizu Neptuna u polju posla, donosi vam poznanstvo sa interesantnom osobom koja nosi uniformu na radu. Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija
Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa blizu Merkura, planeta strasti i biznisa, i, Meseca i Neptuna u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, odgovaraju umetnicima i sportistima. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.

Strelac
Prelazak Meseca preko Neptuna u Ribama, podstiče vašu ambiciju kada se radi o porodičnom biznisu, donoseći vam novac. Zbog opozicije sa Marsom i Merkurom, vladaocima ljubavnih i partnerskih odnosa, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Jarac
Spoj Meseca i Neptuna u astrološkoj kući mentalnog stanja čini vas nervoznim i rasejanim, ali zato umetnicima donosi inspiraciju i kreativne ideje. Sa naglašenim znakom Device, budite oprezni u saobraćaju i prilikom potpisivanja ugovora.

Vodolija
Očekuje vas dan prepun obaveza, razgovora, dogovora i poslovnih sastanaka. Sa naglašenim astrološkim poljima posla i opasnosti, trebalo bi da budete taktičniji sa saradnicima i oprezniji prilikom ulaganja novca u nove projekte.

Ribe
Spoj Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, donosi vam kreativne ideje, ako vaše zanimanje ima dodirne tačke sa umetnošću ili sportom. Emotivni partner ima mnogo toga da vam zameri, ali vi kao da ne obraćate previše pažnje na to.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR