Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 2.AVGUST : JARCA očekuje strastven susret, RIBE treba da se čuvaju svađa

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan
Prelazak Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije, donosi vam poslovnu ponudu preko prijateljskih veza. Pozicija Venere, Ovnovima rođenim pred kraj znaka nagoveštava uzbuđenja na ljubavnom planu.

Bik
Izazovan aspekt između Meseca u astrološkoj kući karijere i Marsa i Merkura, planeta akcije i biznisa, čini vas spremnim da uđete u isplativ aranžman sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, skloni ste preteranom trošenju novca.

Blizanci
Pozicija Meseca u Vodoliji i vašeg vladaoca Merkura, simbola intelekta, trgovine i saobraćaja, pre podne vas čini nervoznim i nestrpljivim. Aspekti retrogradnog Saturna upozoravaju da izbegavate rasprave i sukobe sa autoritetima.

Rak
Mesec, koji upravlja Rakom, prelazi preko osme astrološke kuće, što može povoljno uticati na finansijsku situaciju junskih Rakova. Zbog napetog aspekta sa Merkurom, simbolom informacija, otvorite četvore oči prilikom potpisivanja ugovora.

Lav
Aspekti Meseca u Vodoliji čine vas nestrpljivim kada se radi o nekom sudskom ročištu ili uplati koju očekujete iz inostranstva. Zbog pozicije retrogradne Venere u vašem znaku, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Devica
Tranzit Meseca preko Vodolije može vam doneti nov poslovni aranžman, zahvaljujući prijateljskim vezama ili saradnji sa strancima. Aspekt vašeg vladaoca Merkura u vašem znaku sa Saturnom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom.

Vaga
Zbog ulaska Crnog Meseca Lilit u vaš znak nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Vaš vladalac Venera, nasuprot Mesecu u astrološkoj kući ljubavi, u večernjim satima vam donosi susret sa jednim Lavom.

Škorpija
Tranzit Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, čini vas sklonim raspravi sa članovima porodice i saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam razdvajanje od voljene osobe.

Strelac
Mesec u kući biznisa, trgovine i intelekta, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, odgovara decembarskim Strelcima kojima donosi zaradu preko saradnje strancima. Aspekti Merkura nepovoljno utiču na vašu komunikaciju sa voljenom osobom.

Jarac
Mesec u astrološkoj kući posla, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko ulaganja u aranžman sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Opozicija sa Venerom, u večernjim satima, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa Bikom ili Ribama.

Vodolija
Mesec u vašem znaku čini vas nervoznim i nestrpljivim, u želji da kolege ubedite u nešto što želite da oni prihvate. Ipak, pitanje je koliko ćete u tome uspeti. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom, bićete uspešni.

Ribe
Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. astrološkoj kući, pojačava vašu intuiciju. Opozicija između Merkura i retrogradnog Saturna u vašem znaku, nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

 Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR