Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.JUL: RIBE dobijaju poziv za izlazak, OVAN treba da izbegava svađe sa ženama, RAKU uvećanje prihoda

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta kažu zvezde za ovaj petak?

Ovan
Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Marsom i Neptunom, simbolima akcije i mašte, podstiču kreativnost umetnika i motivaciju sportista. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Bik
Izazovni aspekti Meseca u polju finansija sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca i Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim nepotrebnim troškovima, koji se odnose na sređivanje stambenog ili poslovnog prostora.

Blizanci
Mesec u Strelcu u sekstilu sa Suncem, donosi vam ponude od partnera iz inostranstva, naročito ako vaš posao ima veze sa kreativnom delatnošću ili sportom. Aspekti sa vašim vladaocem Merkurom čine vas sklonim nelogičnim odlukama.

Rak
Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste astrološke kuće, pod uplivom Merkura, planete logike, možete biti skloni pogrešnim zaključcima, kada se radi o poslovnim aranžmanima. Dobar aspekt sa Suncem donosi vam uvećanje prihoda.

Lav
Mesec u polju kreativnosti u trigonu sa vašim vladaocem Suncem, umetnike i sportiste čini spremnim da sa mnogo entuzijazma pristupe dogovorima o projektu sa strancima. U ljubavi ste rastrzani između osećanja i razuma.

Devica
Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, u astrološkoj kući prepreka, pod uticajem Meseca iz Strelca, odlaže dogovore sa strancima. Aspekt sa Marsom u vašem znaku opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom.

Vaga
Dobri aspekti Meseca sa Suncem i Neptunom, donose vam uvećanje prihoda ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Zbog pozicije Marsa u 12. polju, trebalo bi da se više odmarate.

Škorpija
Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, planete moći, povoljno utiče na vaše finansije. Zajednički aranžman sa Ribama ili Rakom, donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću, sportom ili pedagoškim radom.

Strelac
Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi vam šanse za uvećanje prihoda u okviru zajedničkog projekta sa osobama koje žive u inostranstvu. Poslušajte savet Bika ili Riba. Voljena osoba ima osećaj da joj ne poklanjate dovoljno pažnje.

Jarac
Pozicija Meseca, simbola emocija ali i trgovine, u astrološkom polju ograničenja, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, planete odlaganja, nepovoljno utiče na vaš način komunikacije sa emotivnim i poslovnim partnerom.

Vodolija
Pozicija Meseca u astrološkoj kući prijatelja, pod uticajem Neptuna iz kuće novca, donosi vam honorarne angažmane. Sa nekoliko osoba od poverenja pristupate razradi planova koji se odnose na pokretanje samostalne delatnosti.

Ribe
Aspekt između Meseca u polju karijere i vašeg vladaoca Neptuna donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem mladih. Dobijate poziv za izlazak od Bika ili Device.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR