Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULA: Device će imati "zategnut" odnos sa PARTNEROM, a Strelčevima NOVAC lako klizi iz ruku!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vam zvezde poručuju u poslednjoj nedelji jula.

OVAN

Hrana

Možete zakačiti stomačni virus ili pokvariti stomak namirnicama kojima je istekao rok ili koje nisu adekvatno termički obrađene. Možda bi bilo bolje da se okrenete više namirnicama biljnog porekla.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – osoba koju poznajete preko poslovnog segmenta I koja već izvesno vreme povremeno flertuje sa vama – sada se može dodatno aktivirati I dovesti vas u ozbiljno iskušenje. Takođe, neko sa kim ste ranije bili u emotivnoj priči sada može ostvariti kontakt sa vama I predložiti vam susret (ovo važi I za zauzete I za slobodne Ovnove). Generalno gledano – trebali biste da posvetite više vremena partneru da vaš odnos ne bi trpeo. Slobodni – sem te prošlosti koja sada može početi da pomalja glavu – drugi deo sedmice vam može doneti dugo čekani susret sa simpatijom.

Posao

Hteli to ili ne hteli – ovih dana ste nekako u prvom planu kada je posao u pitanju. Svi od vas nešto očekuju – da rešite ono što drugi ne mogu, da se bakćete posebno zahtevnom I napornom papirologijom, da pravite dogovore sa najkomplikovanijim I najtežim za saradnju poslovnim partnerima. Malo ste se umorili od svega ovoga, a I ne prija vam baš tolika količina odgovornosti na vašim plećima. Ono što je dobro jeste da ćete zaraditi, ali koliko će vam ostati posle talasa troškova – pitanje je.

Zdravlje

Niste baš toliko sjajno kao što pokušavate da ubedite I druge I sebe.

BIK

Hrana

Apetiti vrlo variraju – onda kada ste opušteni svaki vam zalogaj prija, ali onda kada niste – mrljavite po tanjiru, čisto da ne biste bili gladni. Prijaće vam lagani, ali hranljivi obroci I dosta voća.

Ljubav

Ukoliko je bilo više tenzija između partnera I vas u proteklom periodu ili ukoliko su odnosi bili na tankoj granici između ostanka I odlaska – sada bi bio trenutak da se razgovara I da se vidi da li se I koliko može popraviti. Oboje ćete biti otvoreni za priču I iako je malo verovatno da se sve može srediti sad I odmah – ovo bi bio dobar početak puta ka stabilizaciji. Slobodni Bikovi – kontakt ili susret koji odavno priželjkujete I kojem se nadate potpuno neočekivano će se otvoriti pred vama. Neki od vas mogu ostvariti I komunikaciju sa prošlošću. Da li treba? Pa, ako je to želja vašeg srca – onda treba.

Posao

Uglavnom redovne radne obaveze koje ćete vi obavljati sa većim ili manjim žarom. Verovatno manjim. Jer, ili postoji osećaj istrošenosti kod vas ili vam drugi životni sektori (na prvom mestu porodica, onda finansije pa emotivne veze) oduzimaju dosta energije I elana. S druge strane gledano – sem povremenih napetih trenutaka sa kolegama ili šefovima – neće biti nekih dramatičnih situacija vezanih za posao. Možemo slobodno da kažemo da ćete ovu nedelju otaljati.

Zdravlje

Umor, razdražljivost, ali I osetljivo grlo, alergije I pritisak koji varira.

BLIZANCI

Hrana

Solidan apetit ovih dana – preporučuje vam se raznovrsnost u ishrani I manje slatkiša. Od polovine nedelje stomak će vam biti nešto osetljiviji I tada nije vreme za preterivanja.

Ljubav

Dobar je trenutak da se isprave propusti, da se zakopaju potencijalne “ratne sekire“ i da se pronađe rešenje za one teme i pitanja koja su možda povremeno unosila tenziju između partnera i vas. Nije dobar trenutak da flertujete sa nekim niti da obnavljate kontakt sa bivšim partnerima, simpatijama – to može od drugog dela nedelje da vam zakomplikuje život. A to baš i ne želimo, jel da? Ukoliko ste slobodni – na volju vam je da možda želite da komunicirate sa osobom iz vaše prošlosti – neki odnosi se mogu čak i obnoviti. Ali isto tako – imate šansu da osvojite nekog koga duže znate ili ko vam se duže vreme dopada.

Posao

Nije loše vreme da se aktivirate – pogotovo oko onih tema, pitanja, dogovora, papirologije, ideja – o kojima već neko vreme razmišljate ili koje ste pokrenuli u prethodnom periodu pa onda ušli u fazu stagnacije ili sporosti. Sve ono što je bilo na čekanju ili delovalo zakočeno – sada se može aktivirati, ali je potrebna vaša inicijativa I angažovanje. Neki od vas će se više usmeriti na privatne poslove – I pored povremenih teškoća, situacija deluje kao da kreće na bolje. Bolje finansije u ovoj nedelji.

Zdravlje

Povoljan period za rešavanje zdravstvenih problema.

RAK

Hrana

Apetiti će se otvoriti (doduše, ne samo kada je hrana u pitanju) – a vi gledajte da odolite posebno onim slatkim iskušenjima. Više se krećite, više se aktivirajte – dobro je I za metabolizam I za varenje.

Ljubav

Ima Rakova u partnerskim odnosima kojima je ovih dana potrebno bezgranično strpljenje I mnogo, mnogo emocija prema voljenoj osobi – da bi sve funkcionisalo kako treba. A ima I onih koji su sa partnerom na tananoj granici između tolerancije I želje da saspu salvu kritika na račun druge strane. A verovatno je da će u ovoj nedelji biti od svega po malo – I po koje prepucavanje I pojačana nervoza, ali I mnogo lepih reči I vrućih izliva emocija. Slobodni Rakovi – kao što postoje šanse za susret sa nekim ko bi vas na blic očarao, isto tako postoje još veće šanse da se ostvari kontakt sa osobom iz prošlosti.

Posao

Sam početak nedelje možda vam I neće ići na ruku, ali ostatak ovog perioda vam donosi olakšane situacije u poslovnom segmentu I to najpre zbog znatno bolje komunikacije koju ćete imati sa saradnicima. Obaveza će I dalje biti dosta, I dalje će se od vas zahtevati brzina I preciznost – ali ćete uspevati da sebe dobro organizujete I praktično funkcionišete. Rešavanje administrativnih I papiroloških pitanja, dozvola – brže nego što ste očekivali. Mogućnost dodatnog finansijskog priliva.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.

LAV

Hrana

U ovom periodu vam zaista ne treba jaka, prezačinjena hrana. Videćete da ćete se bolje osećati i lakše variti ukoliko više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla, naročito žitaricama, kao I povrću.

Ljubav

Sa Suncem u vašem znaku, Merkurom I sada već retrogradnom Venerom – znaćete šta želite a šta ne želite I umećete da ono što osećate iskažete na lepši način. Dobar je trenutak da se reše neke stavke, pitanja I teme koje ste sa voljenom osobom imali u proteklom periodu I koje su možda unosile nervozu. Komunikacija će teći lako, dogovori će se postizati – posebno oni koji vama dvoma otvaraju vrata zajedničkim aktivnostima koje vam prijaju. Slobodni Lavovi – uživanja, putovanja, druženja, mnogo osmeha I dobre energije. Vaša inicijativa je pojačana, bilo da se vezuje za nove osobe ili za prošlost.

Posao

Dobra komunikacija, znatno bolja organizacija I fokusiranost na posao ali I dašak nekih olakšanih okolnosti – sve će to doprineti da vam ova radna nedelja bude neuporedivo lakša od prethodne. Pritisak na vas će I dalje postojati, pogotovo što neki važniji poslovni projekti ili dogovori ulaze u završnu fazu – ali ćete vi imati više elana I volje da se borite za ostvarenja I rezultate. U finansijskom sektoru je situacija I dalje u velikoj meri zategnuta I opterećujuća, mada se neke naznake olakšanja mogu pojaviti sada.

Zdravlje

Jednostavniji zdravstveni period.

DEVICA

Hrana

Trenutno vam ne odgovaraju „jači“ mlečni proizvodi – eventualno mladi sir i domaće kiselo mleko. Povrće možete konzumirati na sve načine i u neograničenim količinama.

Ljubav

U ovu nedelju ulazite kroz nešto zategnutiji odnos sa voljenom osobom, kod nekih parova je I dalje nervoza pojačana. Merkur u vašem znaku od sredine sedmice ukazuje da ćete želeti da pokrenete neke teme između vas dvoje, da ćete želeti da komunicirate – vreme je da se traže rešenja I da se prave zajednički dogovori I planovi. Bitno je samo da oboje poštujete da postoje razlike u mišljenjima, ali da se one daju prevazići kompromisom I razumevanjem. Slobodne Device – intenzivni susret, neočekivano lepa komunikacija sa nekim, ljubavna iznenađenja – vaša mašta I želje će se lako probuditi.

Posao

Nastavlja se intenzivan, ali plodonosan poslovni period za vas. Koliko god neke situacije delovale opterećujuće I zahtevno – više je nego izvesno da ćete ih uspešno savladati. Povoljne informacije sredinom nedelje daće vam vetar u leđa. Ukoliko ste u procesu rešavanja neke papirologije – ovo ćete obaviti brže nego što ste mislili. Ulazak Merkura ukazaće na jačanje organizacionih sposobnosti, na praktičan I racionalan pristup svakoj obavezi ili saradniku. Finansije su u znatno boljoj fazi.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

VAGA

Hrana

Trebali bi da izbegavate slatkiše i mlečne proizvode, što zbog dobrog izgleda, što zbog potencijalnih problema sa varenjem. Više povrća, salata, laganih obroka koji ne opterećuju želudac.

Ljubav

Bolja komunikacija sa voljenom osobom I više opuštenih I lepih momenata – a manje tenzija, nervoze I oscilacija u odnosu – to je ono što vas očekuje u sedmici koja je pred nama. Sada možete otvorenije I lakše razgovarati o nekim stavkama koje su donosile zategnutu atmosferu u proteklom periodu – I isto tako lakše pronaći rešenja. Dobar je period za pravljenje zajedničkih planova, dogovora o putovanju, izlascima. Slobodne Vage – povoljan period da realizujete nešto što odavno priželjkujete – možda intenzivniju komunikaciju ili susret sa simpatijom. I neka nova poznanstva mogu vam ulepšati život.

Posao

Mnogo toga će vam ići na ruku ovih dana – u nekim obavezama I dogovorima će se lakše pronaći zajednički jezik I model koji svim stranama odgovara. Ukoliko postoje propusti I greške iz prethodnog perioda ili nerešena papirološka pitanja – sada je trenutak da se na ovo bacite I rešite ih. Komunikacija sa šefovima I kolegama će biti obojena boljom energijom I neće vam toliko crpeti snagu I opterećivati vas. Povoljnosti idu I kroz sektor finansija – da li kroz pojačane prilive ili kroz smanjenje troškova.

Zdravlje

Bolje se osećate.

ŠKORPIJA

Hrana

Apetiti će se pojačati a I bićete više skloni bogatijoj, začinjenijoj hrani – što može da vam optereti želudac I varenje. Trenutno bi vam više odgovarala ishrana na biljnoj bazi.

Ljubav

Iako je još uvek daleko od savršenog – neka poboljšanja u partnerskim odnosima sada se mogu pokrenuti. Ovo ne znači da ćete sve rešiti, ali možete napraviti prve korake ka stabilizaciji I mirnijem funkcionisanju sa voljenom osobom. I jedno I drugo ćete umeti da u ovoj nedelji razgovarate na lakši I opušteniji način – a samim tim ćete se bolje čuti I razumeti. Slobodne Škorpije – susret na javnom mestu (bilo da je u pitanju novo poznanstvo ili neka stara simpatija, bivši partner) daće vam vetar u leđa I pokrenuti vas. Komunikacija će krenuti lepo I lako a moguć je I dogovor oko novog susreta.

Posao

Pred vama je vrlo uspešna poslovna sedmica. Naravno da to ne znači da će biti lagana I jednostavna – ali će zato rezultati biti više nego dobri. Moguć je potencijalno bitan dogovor, možda nešto što ste duže vreme očekivali. Informacije koje budete dobijali u ovom periodu su povoljne po vas, a dobar je trenutak I da dođe do poboljšanja u komunikaciji sa kolegama I šefovima. Obaveza će I dalje biti u većoj meri nego inače, ali ćete se ili bolje organizovati ili ćete naći jednostavniji način da ih sve obavite na vreme.

Zdravlje

Poboljšanja u zdravstvenom sektoru.

STRELAC

Hrana

Strelčevima su potrebni izbalansirani obroci, sa neuporedivo više povrća i voća nego što trenutno konzumiraju. Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske prerađevine od mesa.

Ljubav

Sa malo strpljenja – dobićete mnogo poboljšanja u odnosu sa voljenom osobom. Ovo je dobar period za one parove koji se spremaju na put ili prave dogovore o istom – talas pozitivne energije će svakako biti prisutan. Lakše će se dolaziti do kompromisa po bilo kom pitanju, a emocije I strast će brzo pronalaziti put do vas dvoje. Slobodni – vi ćete se dodatno pokrenuti. Neko put daljih destinacija, neko u više provoda I zabave, a nekog će pokrenuti nova poznanstva ili pak pojačana I poboljšana komunikacija sa osobom koja im se dopada. U svakom slučaju – pred vama su dani koji donose više osmeha I radosti.

Posao

Po pitanju troškova I raspoređivanja novca bi I dalje trebalo funkcionisati sa više opreza – bez obzira na to što će prilivi možda biti pojačani. Jer, sada vam novac lako klizi iz ruku – I na ono što treba, ali još više na ono što vam baš I nije neophodno. Poslovno – sada je trenutak da se zatvore neke obaveze, poslovni projekti ili dogovori. I sve to možete obaviti pre roka. Ukoliko tokom ovog perioda odlazite na godišnji odmor – računajte da će vas makar par puta kolege ili nadređeni “iscimati” oko posla.

Zdravlje

Dobro se osećate.

JARAC

Hrana

Poremetili ste svoj ritam navika po pitanju ishrane ili ste možda više navalili na slatkiše. Pokušajte da se što pre vratite u neke redovne tokove, da se ovo ne bi negativno odrazilo na vaše zdravlje ili liniju.

Ljubav

Ukoliko ste u prošloj nedelji sa partnerom funkcionisali sa više fleksibilnosti I potenciranju na onome što vas spaja kao par – u ovoj sedmici ćete uživati u više nežnosti I prisnosti, više dobre energije I zabave. Ukoliko ste pak bili u jačoj fazi napetosti – sada bi bio trenutak da I jedno I drugo krenete da popuštate I da nalazite zajednički jezik. Neophodno je da se obe strane angažuju da bi tenzije popustile. Slobodni Jarčevi – nekima od vas prošlost I prošla iskustva I osobe I dalje stoje kao prepreka. Neka dešavanja po tom pitanju su sada moguća, ali vam je mnogo bolje postavljeno da se otvorite za nova iskustva I nove ljude. Koliko god trajalo – promene su vam potrebne.

Posao

Tenzije na poslu I u saradničkim odnosima su I dalje dosta prisutne, ali sada postoji veći prostor za njihovo uspešno rešavanje. Vaše strpljenje u komunikaciji (sa onima koji bi sve sad I odmah ili koji pokušavaju da vas ubede da radite stvari na njihov način) daće rezultate. Takođe, vaše organizacione sposobnosti se poboljšavaju I lakše ćete se fokusirati na ono što je od prioriteta. Da, posla I obaveza će I dalje biti koliko ti duša ište – ovu stavku da izbegnete ne možete. Finansije – lakše funkcionisanje.

Zdravlje

Bolja situacija.

VODOLIJA

Hrana

Malo kontrolišite svoje apetite, posebno potrebu za slatkišima. Trudite se da vaša ishrana bude raznovrsnija I da u njoj posebno budu zastupljene žitarice I povrće.

Ljubav

Klackalice u emotivnim odnosima se nastavljaju I na dalje, s tim što će u ovoj nedelji ipak biti više prostora za ono što je lepo I podsticajno po vas dvoje. Neka pitanja I teme na kojima ste se saplitali sada kroz otvoreniju, jednostavniju I dobrom energijom obojenu komunikaciju – mogu biti rešene. Dobar je trenutak I da se prave dogovori – o putovanju, letovanju, nekim aktivnostima koje vam oboma prijaju. Slobodne Vodolije – nedelja koja može doneti iznenađenja. Bilo da je to poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom, bilo da je jače pokretanje komunikacije sa nekim ko vas privlači, bilo da je kontakt sa osobom iz prošlosti.

Posao

Mogućnost naplate zaostalog potraživanja ili će vam neko od dužnika konačno vratiti pozajmljeno. Iako u ovoj nedelji može biti pojačanih priliva – I na dalje nije trenutak da se rasipate I trošite van svojih finansijskih okvira. Poslovno – iako se obim obaveza neće smanjiti, vi ćete pronaći lakši način za njihovo rešavanje ili će vam neko priskočiti u pomoć. Bavićete se I zaostalom papirologijom ili eventualno ispraviti propuste iz prethodnog perioda. Mogućnost vrlo povoljnih informacija ili poslovna ponuda.

Zdravlje

Sedmica u kojoj ćete moći više da se opustite, a samim tim – osećaćete se bolje.

RIBE

Hrana

Sada kao da ne postoji zlatna sredina I balans – ili ste u grupaciji koja naglašeno void računa o svojoj ishrani….ili ste pak među onima koji ne mogu da obuzdaju apetit, posebno prema slatkišima.

Ljubav

Period tenzija I neusaglašenosti u partnerskim odnosima (posebno kod onih koji su u braku ili žive zajedno) neće prestati baš tako brzo. Mnogo je toga što vas razdvaja I unosi nemir – zato je potrebno pronaći ono što vas spaja, potrebno je razgovarati I naći rešenja. U emotivnim vezama biće pojačana energija, ali nju će biti lako usmeriti na ono što vam prija, na zajedničke akcije, dešavanja, dogovore, putovanja I uživanje. Slobodne Ribe – prošlost će sada lako naći put do vas, a vi vidite da li ćete je prihvatiti ili ne. Takođe – slede vam interesantni susreti, nova poznanstva koja mogu brzo krenuti u konkretnijem pravcu.

Posao

Posla I obaveza ima I biće ih I na dalje, I to preko glave. No, vi ćete se dosta uspešno snalaziti u svemu tome, a na ruku vam ide I to što će se komunikacija I razumevanje sa onima sa kojima sarađujete ipak znatno poboljšati. Dogovori se sada uspostavljaju lakše I mogu vam doneti dobre finansijske rezultate. Neki dogovori, projekti ili papirološka pitanja ulaze u svoju završnu fazu I vrlo je izvesno da ćete ih uspešno privesti kraju. Nedelja koja će vas umoriti, ali će vas zato I dobro opariti.

Zdravlje

Samo nemojte preterivati ni u čemu. I pokušajte da se više opustite.

Autor horoskopa: Olga Savić

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR