Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.JUL: BLIZANCIMA treba savet finansijskog stručnjaka, STRELCA čeka susret sa markantnom osobom

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte šta nam zvezde kažu za danas

Ovan
Mesec u astrološkoj kući finansija, u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, planetama akcije i novca, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite privatnim biznisom ili poslom koji ima bilo kakve veze sa sportom, obrazovanjem mladih.

Bik
Napet aspekt Meseca sa Uranom u vašem znaku, podstiče vas na razmišljanje o zajedničkom projektu sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, donosi vam poznanstvo sa Ribamaili Rakom preko društvene mreže.

Blizanci
Sa Mesecom u polju posla, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i poljem posla i novca, pristupate razradi ideja o nekom vidu samostalne delatnosti. Zbog kvadrata sa Suncem, trebalo bi da se posavetujete sa nekim finansijskim stručnjakom.

Rak
Vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološke kuće ljubavi i kreativnosti, što najviše odgovara sportistima i umetnicima. Zbog izazovnih aspekata sa Suncem i Plutonom, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove ako se bavite privatnim biznisom.

Lav
Merkur, vladalac polja posla, u dobrom aspektu sa Mesecom u četvrtom astrološkom polju, najavljuje početak realizacije nekog projekta o kojem odavno razmišljate. Aspekti Plutona čine vas podložnijim uticaju emotivnog partnera i njegovih stavova.

Devica
Vladalac vašeg znaka, Merkur, planeta logike, u astrološkoj kući mašte ali i prepreka, pravi sekstil sa Mesecom u kući mentalnog stanja, donoseći vam šanse za zaradu, posebno ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, osiguranjem, transportom.

Vaga
Tranzit Meseca preko astrološkog polja novca, pod uplivom Merkura iz Lava, donosi vam ponudu za honorarni posao koji bi mogao postati vaš izvor prihoda na duže vreme. Pozicija Urana i Venere u retrogradnom hodu, nagoveštava susret sa Vodolijom.

Škorpija
Mesec u astrološkom polju ličnosti, obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Plutonom, zbog čega ćete biti skloni preispitivanju odluka vezanih za poslovni aranžman posao sa osobama koje žive u inostranstvu. Partner očekuje da se oslušnete i njegove želje.

Strelac
Merkur, planeta koja upravlja vašim ljubavnim životom i Mesec u astrološkoj kući tajni i strasti, nagoveštavaju susret sa nekim čiji posao podrazumeva češća putovanja. Pozicije Plutona i Urana, donose vam zaradu, ako se bavite uslužnim delatnostima.

Jarac
Prelazak Meseca preko tajanstvene Škorpije pod uticajem vašeg vladaoca Saturna i retrogradne Venere, najavljuje mogućnost susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Novac pristiže preko zajedničkog posla sa prijateljima.

Vodolija
Dobar aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvladaoca Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Odgovara vam pozicija Urana, ukoliko planirate sređivanje poslovnog prostora.

Ribe
Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte, kreativnosti ali i prevara, opominju da budete oprezniji sa finansijama, naročito u večernjim satima. Aspekti Saturna u vašem znaku, donose vam poziv za odlazak na put sa jednim Bikom.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR