Glas Javnosti

VREME INTEZIVNIH EMOCIJA I ENERGIJE! 16. februara nailazi velika astro promena koju će najviše osetiti ovi znakovi

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pun Mesec u februaru 2022. godine, koji se naziva i Snežni mesec, prelazi u svetlucavog i samouverenog Lava 16. februara dajući svima neophodni podsticaj pun ljubavi da preuzmu hrabre i neophodne rizike.

Čak i ako ste jedan od retkih horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim Mesecom u februaru 2022. godine, naći ćete samopouzdanje da istrajete u izazovima sa izuzetnom hrabrošću.

Pun Mesec označava završetak lunarnog ciklusa, signalizirajući vreme intenzivnih emocija i haotične energije, prema astrologiji,piše Luftika.

Da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni februarskim punim Mesecom 2022. godine?

Bik

Bikovi, pun mesec u Lavu naglašava vašu četvrtu kuću doma i porodice.

Možda je ovo emocionalno vreme jer se osećate sentimentalnije i nostalgično, ali pokušajte da ostanete fokusirani na sadašnji trenutak tako što ćete se baviti introspekcijom i provoditi kvalitetno vreme sa svojom porodicom.

Dom je tamo gde je srce Bika, zbog čega daje svu svoju energiju ka izgradnji jačeg mesta za porodicu i prijatelje – uključujući i sebe. Temelji se menjaju dok postaju moćni i otporni.

Lav

Ova lunarna promena se useljava u vašu ličnu kuću, tako da ćete se sada možda osećati kao glavni lik više nego ikad, Lave.

Umesto da prihvatite svoj pogled na život, ovo je vreme da u tišini razmislite o svojim emocijama, preispitate svoje potrebe i želje, kako biste mogli da krenete napred.

Iako Lavovi mogu biti sebični, prošlo je mnogo vremena otkako su bili u stanju da fokusiraju svoju energiju na sebe.

Zbog toga, ovo je vreme u kojem će oni razumeti i prihvatiti svoje emocije dok se kreću kroz život.

Škorpija

Da li se osećate uhvaćeno kao u klopci u sred svog burnog i turbulentnog profesionalnog života, Škorpije?

Ova lunarna promena pogađa vašu desetu kuću zanimanja, tako da je ovo možda dobar trenutak da razmislite o tome da li vaš rad služi vašoj višoj svrsi.

Odvojite vreme da rešite sve probleme na svom poslu i razmislite o tome kakvo nasleđe želite da ostavite.

Vreme je da Škorpija odluči kojim putem želi da ide u svojoj karijeri. Škorpionima se nude dve profesionalne opcije koje treba da prihvate, a oni odlučuju koja je u skladu sa njihovim snovima.

Vodolija

Vaši odnosi su u ‘vrućoj stolici’ tokom ovog punog meseca, Vodolije.

Iako se možda osećate neprijatno zbog visoke emocionalne energije, važno je izbegavati odvajanje od bliskih ljudi i fokusirati se na emocionalni rad potreban za održavanje zdravih odnosa.

Odvojite vreme da izrazite svoje potrebe u vezi, vodite dnevnik i zaista kopajte u dubinu svojih emocija.

Ovo je vreme u kojem će Vodolija procenjivati svoje odnose i odlučivati koga žele da zadrže u svom životu ili koga žele da stave na led.

Vodolije donose velike romantične odluke, što može dovesti do raskida ili dovođenja veze u red, ne može biti sredine u ovom slučaju.

BONUS VIDEO: Kako da tužite trgovce zbog prevare

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR