Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST: DEVICU muči ljubomora, JARAC postiže poslovni uspeh o kom mašta

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta kaže astrologija za danas

Ovan

Ne objašnjavate mnogo svoje postupke i mislite da sve sami možete da postignete. Pazite da ne dođete u sukob sa kolegama. U odnosu na partnera smatrate da ste dosta uspešnija osoba. Pazite se razmirica i nepopustljivosti sa vaše strane. Imaćete dovoljno dobar razlog da spustite loptu ovaj put.

Bik

Ne očajavajte ukoliko uvidite da vam rezultati rada nisu na nivou. Imaćete mogućnost da se popravite i napravite odličan rezime svojog poslovnog plana. Ne nameravate da očajavate za nekim od ranije, jer smatrate da su ponekad situacije neizbežne kada su lekcije u pitanju. Tenzije su prolazna kategorija kod vas.

Blizanci

Niste u mogućnosti da se borite sa dodatni izazovima, ali isto tako i sa potrebama koje morate da ispoštujete. Povremeno nerviranje kod vas je prolazna kategorija. Prolazna glavobolja.

Rak

Niste sami u poslu i želite drugim kolegama da pomognete oko finiša vaših aktivnosti. Neko bi mogao da vas danas doslovno koristi pa se povucite na vreme. Ne očajavajte ukoliko uvidite povremene nalete ljubomore vašeg trenutnog partnera. Imate na umu da se stvari komplikuju. Volja vam je ugrožena.

Lav

Povedite računa o svojim finansijama i ne dovodite sebe u neprijatan položaj da ne poslušate svoj unutrašnji glas kada treba da prekinete sa povećim trošenjem. Budite dovoljno obazrivi na opaske vašeg partnera jer imate dovoljno mana koje su isplivale u poslednje vreme i drugoj strani postale nepodnošljive. Srčana aritmija.

Devica

Nije loša ideja da se uključite u novi projekat i da se otvorite pred trenutnim problemima, koji vam predstavljaju prepreku u daljem radu. Ukoliko ste slobodni, ne očajavajte kada je u pitanju partner od ranije. Možda vas pravi ljubomornom osobom. Pojačana nervoza.

Vaga

Ukoliko ste uvideli da imate dovoljno kvaliteta za mnoge aktivnosti koje vam nisu date u trenutku kada ste vi to poželeli, možete danas da očekujete obrt situacije u vašu korist. Mnogi bi poželeli da budu pored vas. Vaša pojava danas pleni i ne pokazujte zainteresovanost za osobu rođenu u znaku Škorpije, jer vam se tretman sa ovom osobom neće dopasti. Pijte dovoljno tečnosti zbog rada bubrega.

Škorpija

Polje poslovnog plana je kod vas dovoljno dobro naglašeno i nemate nameru da se oslobodite pritiska za koji smatrate da je to vaša zvezda vodilja. Vaša kontradiktornost može pomalo da smeta partneru pored vas pa se čini da nemate skladne odnose, ovaj put. Povremeno se regenerišite.

Strelac

Polje inostranstva vam je dovoljno naglašeno da ćete poželeti mnogo toga da rešite i da ne očajavate u samoći bez većeg angažovanja na polju, koje vam donosi solidan novac. Ukoliko ste slobodni ne očajavajte ukoliko se već neko ne pojavi. Starajte se da vas drugi doživljavaju atraktivnom osobom ali da se aspekti nisu dovoljno otvorili za nešto više. Povišen holesterol.

Jarac

Karijera vam je mnogo bitna, pa ćete mnogo toga postići samo sa izuzetno napornim radom. Budite spokojni, kada su određeni propust u pitanju i ne pokušavajte da se drugačije integrišete od trenutnog raspoloženja.Nije sve u ljubavi ima nešto i u razumevanju. Ne igrajte ulogu dvolične osobe i prekinite na vreme razvoj situacije, koja vam se ne dopada. Oprez hroničnim bolesnicima.

Vodolija

Isuviše ozbiljno ste shvatili svoje nadređene i nećete biti sankcionisani samo u onom domenu gde ste sigurni da ne grešite. Popravite se na vreme. Imali ste na umu zajednički provod i nećete odustati od te ideje. Napor koji osećate, kada su vaše neispunjene želje u pitanju, prenosite tu emociju i na partnera. Pojačavajte imunitet.

Ribe

Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, mogu da imaju odlično raspoloženje, kada su nove ideje u pitanju. Oraspoložite i ostale članove vašeg tima. Niste u mogućnosti da ispunjavate i ljubavne želje trenutno, koliko vam je bitnija zarada i nešto jači stav po pitanju novih poslovnih mogućnosti. Hronični bolesnici, treba da se pridržavaju terapije u toku dana.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR