Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 14. APRIL: Ove znakove čeka haos na poslu i prestanak saradnje

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Zvezde su za 14. april spremili pravi mali pakao. Mnogi horoskopski znakovi srešće se sa velikim promenama i strašnim problemima u gotovo svim životnim poljima. Neki će doći na raskrsnicu sa partnerom i moraće da odrede da li vredi nastavljati dalje u paru, dok će druge dočekati haos na poslu i prestanak saradnje.

Ovan

Možete da se oslonite ovog puta na prijatelje, ali i na organizaciju u kojoj radite. To će vam doneti energiju velikih promena. Dolazi do prekretnice u vašem odnosu sa partnerom. Dan velikih odluka. Osećate premor, ne možete da funkcionišete, potreban vam je odmor.

Bik

Promene se digravaju se u vašem polju karijere. To će vam najaviti velike preokrete, završetak jednog i početak novog poglavlja. Bikovi koji su dugo nezadovoljni vezom danas mogu sazreti u odluci da prekinu odnos koji se više ne zasniva na pravim osećanjima. Počela je da vas muči energija.


Blizanci

Danas ćete uspeti da završite rad na velikom projektu. Ili probleme sa nekim papirima Uspešno ćete rešiti dugotrajan pravni problem. Komunikacija sa partnerom može da dospe u krizu, i to najveću do sada. Depresivnost, melanholija, pokušajte da je savladate družeći se sa pozitivnim ljudima.

Rak


Oprez u komunikaciji sa kolegama i sa nadređenima. Danas te mogu otkriti neke tajne ili manipulacije od strane ljudi koji su na visokim pozicijama. Promenljivost raspoloženja može doprineti nestabilnoj atmosferi između vas i partnera, koji danas može pokazati sumnje prema vama. Probavne smetnje.

Lav

Danas može doći do raskida poslovne saradnje sa partnerom. Mogući su nepredviđeni izdaci. Današnji aspekti posebno će uticati na vaš emotivni plan. Kriza poverenja nagriza vašu vezu. Sada je samo važan iskren razgovor, ne dozvolite da sumnja podriva vaš odnos. Opstipacija creva.

Devica

Prisutne su poteškoće u vašem polju poslovanja, a to vam može doneti probleme u poslovnim pregovorima. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke. Device koje su nedavno započele vezu previše idealizuju svog novog partnera, pa je moguće razočaranje. Pad imuniteta.


Vaga

Danas možete otkriti manipulacije i spletke koje su se odvijale iza vaših leđa. Moguć je konflikt sa kolegama. A problem se odigrava u vašem polju prave ljubavi. Ovo vam najavljuje krizu koja može rezultirati raskidom. Nervoza, pokušajte da se opustite u nekom spa centru.

Škorpija

Odložite krupne odluke za neki drugi dan. Moguć je zastoj u pregovorima, jer nijedna od strana ne želi da popusti. Stari problem u okviru vaše porodice danas može da kulminira. Ovaj put, situacija će zahtevati hitno rešavanje. Problem sa apetitom, nemojte preterivati, jer se kilogrami lako gomilaju.


Strelac

Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama, nadređenima. Odložite potpisivanje važnih ugovora. Neočekivani izdaci. Potrudite se da izbegnete raspravu o krupnim temama sa partnerom, jer biste vrlo lako mogli da dospete u konflikt. Prijaće vam izlazak sa društvom, opuštanje u kafanskoj atmosferi.

Jarac

Finansijski plan prolazi kroz veoma nestabilno fazu. Ne preporučuje vam se da danas započinjete rad na novom projektu. Obnavljanje stare ljubavi obeležiće ovaj dan. Moguća je dilema, kao da niste sigurni da li to zaista želite. Muči vas stalna vrtoglavica, a da ne nalazite uzrok.

Vodolija


Dan velike promene na poslovnom planu. Vodolije koje su nezadovoljne svojim poslom danas mogu doneti odluku o raskidu saradnje. Različito viđenje zajedničke budućnosti može stvoriti distancu između vas i partnera. Rešenje je u kompromisu. Odlično se osećate.

Ribe

Poslovni saradnik može danas da vam stvori neočekivane probleme pomeranjem zadatog roka. Moguć je nesporazum. Budite oprezni! Danas možete otkriti neku tajnu ili sami možete biti otkriveni u nekoj nedoslednosti od strane partnera. Smanjite unos slatkiša. Moguć poremećaj hormona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR