Glas Javnosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST: ŠKORPIJA je misteriozna prema bliskim ljudima, Strelčevima na pomolu nova romansa

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo šta danas stoji svim znacima

Ovan

Ukoliko ste od onih koji traže trenutno posao ne zaboravite da je jedna ponuda, koja vam je odavno promakla, opet u fokusu. Prihvatite je. Skloni ste naglim promenama raspoloženja. U glavi može da vam bude neko koga poznajete od ranije, pa se fokusirajte na bitne detalje, koji vam otvaraju srce. Pojačana tenzija.

Bik

Dovoljno dobro vladate tehnikama koje su vam trenutno prioritet na polju posla. Imajte na umu da se mnogo toga može promeniti za kratko vreme. Isuviše ste kritički raspoloženi prema osobi na koju često mislite, pa se ne možete nadati solidnijem stavu vašeg parnera. Oseća se velika nelagodnost. Polje vašeg zdravlja nije loše danas.

Blizanci

Pokazujete dozu zainteresovanosti za mnoge stvari u vašem polju posla. Smatrate da se bavite dovoljno dugo određenim temama i da bi bilo dobro da ih postavite po prioritetu. Imate odličnu ideju kako da dođete do osobe koja vam se već duže vreme dopada. U tome nećete imati neku pomoć od prijatelja, pa ne očekujte je. Pijte dovoljno tečnosti.

Rak

Družite se samo sa uspešnim kolegama. Hvatajte danas beleške koje su vam jako bitne na polju posla kojim se trenutno bavite. Danas imate mogućnost da mnoge stvari skockate na pravi način i pokušate mnogo toga da postavite na pravo mesto.

Lav

Imate utisak da ste jedan deo svojih obaveze dovoljno završili i da je ostao samo finiš, koji je neminovan kako bi nastavili i dalje sa novim zadacima. Ne očajavajte ukoliko uvidite da vas partner ne prati na putu uspeha koji zaslužuje zavidnu pažnju.  Čuvajte se velikog naprezanja.

Devica

Radite umereno i dovoljno skoncentrsano, pa se neće desiti određeni propusti. Pokazujete veću dozu zainteresovanosti nego inače za pojedine projekte. Mnogo toga vam ide pod ruku, pa se ne žalite u suštini. Pritisak koji ste imali ste polako počeli da kanališete. Bavite se sportom.

Vaga

Neke detalje ste možda propustili i ne želite da budete na optuženičkoj klupi ovaj put. Pokušavate da se dovoljno otvoreno postavite pred problemom. Pred vama je težak zadatak na osnovu koga morate da odlučite šta ćete dalje, kada su u pitanju partner i vaše emocije sa druge strane. Ukoliko imate problem sa grlom, ne zapuštajte se.

Škorpija

Možda vas okruženje na poslu posla smatra čudakom i osobom koja donosi vrlo čudne odluke. Nisu svi napredni kao vi.  Ponašate se pomalo čudno u poslednje vreme i ne želite nešto više da se o tome sazna. Tajanstveni ste i prema najboljim prijateljima. Pojačana nervoza u toku dana.

Strelac

Ponašate se dosta skromno u odnosu na ono koliko vredite. Budite dovoljno u fokusu za ono što vam se sprema kao iznenađenje dana. Na pomolu nova ljubavna romansa, ukoliko ste sami. Ne morate dugo da se dvoumite oko izlaska, već to učinite bez velikog premišljanja. Bolovi u nogama su prolazna kategorija.

Jarac

Osećate da ste sami u svom poslu i da nemate na koga da se oslonite trenutno. Isuviše ste samouvereni za ono što vam se otvoreno postavilo kao problem. Ne ignorišite sitne provokacije jedne Škorpije. Pokušajte da doprete do srca ove osobe. Cirkulacija vam je lošije postavljena.

Vodolija

Osećate apsolutnu slobodu i ne žalite se na tempo rada. Morate da ostanete dosledni sebi i svojim prioritetima u onoj meri u kojoj su se neke stvari tek sada skockale. Osećate da ste pod većim pritiskom nego inače. Ne želite da se bavite emotivnim temama, jer vam se ne dopadaju. Oseća se velika gordost kod vas.  Pazite se stresa.

Ribe

Vaš stav po pitanju posla je odličan. Drugi vam zavide, ali ne znaju koliko ste truda uložili za ono što trenutno proživljavate kao trijumf. Osećate da vam je partner dobar kalkulant i da je neko ko pokušava sa vama da manipuliše. Osećate veliki pritisak. Mogući problem sa lošim izborom hrane.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR