Glas Javnosti

3 UBEDLJIVO NAJSREĆNIJA DANA U FEBRUARU: 3 znaka očekuju najveće POZITIVNE PROMENE, USPEH I OGROMAN NAPREDAK

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Dobro zapamtite najsrećnije dane u februaru, jer prižaju nezaboravne prilike!

U februaru 2023. godine posebno se izdvajaju 3 dana po srećnim okolnostima, kada bi bilo dobro da donesemo neke važe odluke oko kojih se dugo dvoumimo, jer su velike šanse za uspehom. Osim toga, astrolozi naglašavaju da će nam ovaj zimski mesec doneti mnogo promena, ali i brojne povoljne prilike.

Koji su to najsrećniji dani?

2. FEBRUAR (ČETVRTAK)

Drugi dan u februaru je od presudnog značaja, jer će vam se tada konačno "otvoriti oči". Astrolozi preporučuju da tada dobro razmislite o svojim najvažnijim planovima, jer imate velike šanse da ih sve ostvarite.

5. FEBRUAR (NEDELJA)

Tada će se desiti aspekt između Venere i Marsa, koji će uticati na apsolutno svakoga od nas. Na ovaj datum osetićemo ogromnu snagu i motivisanost, te je veoma bitno da je superite ka stvarima koje vas čine srećnim.

11. FEBRUAR (SUBOTA)

Na istaknuti datum u sbotu Merkur ulazi u Vodoliju. Ta tranzicija će probutiti u nama ofromnu želju za znanjem, te je idealan moment da počnete da savladavate neku novu veštinu, jer nastupa period kada svaka osoba uz malo volje bolje da bude mnogo bolja.A posebnu sreću u februaru, prema prognozama astrologa, očekuje sledeća 3 horoskopska znaka:

- Vodolija

- Devica

- Škorpija

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR