Glas Javnosti

Večeras nas očekuje

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vučji Mesec može uticati i na kvalitet sna

Večeras će nas obasjati "vučji" Mesec, prvi pun Mesec u novoj godini, koji je u astrologiji poznat po svojoj specifičnoj energiji. Ovaj Mesec donosi jedinstvene prilike za samorefleksiju i emocionalno pročišćenje, ali sa sobom nosi i određene izazove. Astrolozi savetuju oprez tokom ovog perioda, posebno kada su u pitanju započinjanje novih projekata i važni razgovori, jer pun Mesec može pojačati emocionalnu nestabilnost i nesporazume.

Za svaki horoskopski znak, vučji Mesec donosi specifične uticaje. Ovan može očekivati pojačanu romantiku i kreativnu inspiraciju, dok Bikove očekuje povećanje samopouzdanja i potreba za postavljanjem granica. Škorpijama se predviđaju pozitivne promene na poslu, a Strelčevima želja za avanturom i učenjem. Svaki pun Mesec u godini nosi posebno ime, poput Snežnog punog Meseca ili punog Meseca Crva, što je odraz kulturnih ili paganskih tradicija.

Vučji Mesec može uticati i na kvalitet sna, uzrokujući manjak sna i anksioznost. Ovo je vreme kada je posebno važno obratiti pažnju na emocionalno stanje i izbegavati donošenje važnih odluka. Umesto toga, astrolozi preporučuju usmeravanje energije na introspekciju i planiranje dugoročnih ciljeva, koristeći energiju Lava za sticanje snage i samopouzdanja.

Vučji Mesec utiče na različite horoskopske znakove na specifične načine. Ovan, na primer, može očekivati pojačanu romantiku i inspiraciju za prevazilaženje kreativnih blokada, dok se Bikovima savetuje da budu hrabri i ostanu verni svojim granicama​. Škorpije mogu očekivati pozitivne promene na poslu, dok Strelčevima ovaj Mesec donosi želju za avanturama i mogućnost unapređenja veština.

Zanimljivo je da svaki pun Mesec u godini ima svoje ime, poput Snežnog punog Meseca ili punog Meseca Crva, zasnovano na kulturnim ili paganskim tradicijama. Vučji Mesec može uzrokovati manjak sna i anksioznost, a smatra se idealnim vremenom za samorefleksiju. Preporučuje se izbegavanje važnih odluka tokom ovog perioda, kada emocije mogu biti intenzivnije.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR