Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 25. januar: Nekome donosi slavlje, a nekome konflikt

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte kome su zvezde naklonjene danas

OVAN
Dnevni horoskop vam donosi povod za slavlje! Dobijate vesti koje ste dugo čekali, konačno možete da uživate u plodovima rada. Ljubav prelazi na viši nivo, horoskop kaže da ulazite u novo poglavlje. Proverite krvnu sliku.
 
BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa konflikt sa osobom koja vam je nekada bila bliska. Ponovo vas spaja današnji događaj, savet je se uzdržite ishitrenih reakcija. Vaša kreativnost dolazi do izražaja u poslovnom okruženju, odlična prilika za profit. U ljubavi bez većih promena. Dobro se osećate.
 
BLIZANCI
Danas niste sigurni kako da postupite u situaciji u kojoj vam se bore razum i srce. Odložite važnu odluku za neki drugi dan. Moguće su promene na poslu koje idu u vašu korist. Komunikacija je ključ uspeha u ljubavnom odnosu, budite strpljivi da saslušate tuđe argumente. Više spavajte.

RAK
Povoljan dan za novčana ulaganja ako se bavite privatnim biznisom. Uložite svu energiju i potrebno vreme, isplatiće se već krajem dana. Poverenje u ljubavnom odnosu je "klimavo", učinite prvi korak. Ako ste slobodni, prijaće vam komunikacija sa nekim putem društvenih mreža. Moguća prehlada.
 
LAV
Dnevni horoskop kaže da treba da se klonite tračeva. Nesporazum može da vam napravi problem na poslu, a to vam je u ovom trenutku najmanje potrebno. Odličan dan za zajedničke aktivnosti sa partnerom ili osobom koja vam se dopada, ojačaćete odnos. Dobro se osećate.
 
DEVICA
Budite jasni u svojim namerama kada je ljubavni odnos u pitanju. Ako ste pogrešno shvaćeni, možete da propustite jedinstvenu priliku koja će rasplamsati vaše emocije. Povedite računa o novcu, mogući su neplanirani troškovi. Planiranje budžeta može da vam pomogne. Jačajte imunitet.
 
VAGA
Dnevni horoskop vam predviđa mnogo uzbuđenja kada je društveni život u pitanju! Željni ste zabave i druženja, a današnji dan je upravo rezervisan za to. Prija vam popularnost koja će privući suprotan pol. Nova ljubav na pomolu! Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA
Posvećeni ste poslu više nego ikada, a danas možete da očekujete nagradu. Iskoristite šanse koje vam se nude, stiže i novac koji ste čekali. Spremni ste za novu ljubavnu priču, ali tek kada se uverite u emocije druge strane. Horoskop vas savetuje da ne analizirate previše. Moguća glavobolja.
 
STRELAC
Povedite računa o komunikaciji sa ljudima iz poslovnog okruženja. Mogući su sukobi zbog kojih ćete izgubiti motivaciju da završite započeto. Oslonite se na pomoć saradnika, značiće vam. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na iznenadnom putu. Zauzetima sledi romantično veče. Dobro se osećate.
 
JARAC
Umesto što razmišljate i maštate o dobrim starim vremenima, zasucite rukave i bacite se na posao! Napredak i bolje finansije neće doći sami od sebe. Muči vas neka tajna koju vam je poverio prijatelj, smatrate da njenim čuvanjem izdajete nekoga. Spremite se na žestok sukob sa partnerom. Moguća nesanica.

VODOLIJA
Popularnost je u fokusu, a to donosi nove kontakte koji će biti od ključnog značaja za vaš dalji rast i razvoj. Budite oprezni, horoskop vas savetuje da ne odajete svima svoje planove. Posvetite se više privatnom životu, partner ima zamerke. Dobro se osećate.
 
RIBE
Dnevni horoskop kaže da ste ispunjeni posebnom energijom. Čega god da se dohvatite, ići će vam od ruke! Zračite harizmom i samopouzdanjem, a to će igrati važnu ulogu i kada je vaša poslovna pozicija u pitanju. Partner vam zamera vaše odsustvo, posvetite mu više pažnje.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR