Glas Javnosti

NAJVIŠE VOLE SVOJ DOM: Ovi znaci Zodijaka obožavaju da se osame u svojoj kući

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Najviše vole svoj mir.

Neki su jedva dočekali praznike da mogu da skitaju, obilaze zemlju uzduž i popreko i okupljaju prijatelji, dok drugi radije ostaju u udobnosti svog doma uz dobru knjigu ili seriju.

Kao i mnogo drugih stvari i ovo zavisi od toga u kom su znaku horoskopa rođeni.


Oni koji ne vole baš mnogo da izlaze, već im je najlepše kod kuće najčešće su rođeni u ovim znacima Zodijaka.

Rak

Rakovi su pravi majstori udobnosti. Njihov dom je njihova tvrđava, utočište od spoljnog sveta. Svojim mekim jastucima, mirisnim svećama i udobnim ćebadima, Rakovi znaju da izgrade pravo carstvo udobnosti. Ovi osećajni znakovi cene bliskost porodice i prijatelja i uživaju u intimnim večerama kod kuće. Zašto izlaziti kad je dom pun ljubavi i udobnosti?

Bik

Bikovi su pravi hedonisti. Njihov dom je oaza mira i udobnosti gde se mogu prepustiti svojim hedonističkim sklonostima. Svoje udobne fotelje i obilne obroke dele samo s najbližima. Za Bikove izlazak iz kuće može biti prava gnjavaža kada mogu uživati u svom mirnom kutku sa dobrom hranom u prijatnoj atmosferi.


Vaga

Vage su znakovi koji vole harmoniju i lepotu u svom okruženju. Njihov dom je poput umetničkog dela koje su pažljivo oblikovali kako bi stvorili savršenu ravnotežu između lepote i udobnosti. Uživaju u svojoj privatnosti i miru te preferiraju intimne večeri kod kuće.

Jarac

Jarčevi su majstori samostalnosti i posvećenosti radu. Njihov dom je njihova tvrđava u koju se mogu povući i uživati u vlastitom društvu. Za Jarčeve, izlazak iz kuće znači gubitak dragocenog vremena koje mogu iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva.


Glas javnosti/ U01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR