Glas Javnosti

Mesečni horoskop za maj 2024. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Maj započinje divnom i opuštajućom energijom praznika. Maj će biti ispunjen novim prilikama, ali je veoma važno da budete otvorenog uma. Šta vam predviđa mesečni horoskop za maj 2024?

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom ovog meseca očekujte pozitivne promene, naročito u oblasti finansija. Zahvaljujući prisustvu Venere u polju novca, možete očekivati potencijalno poboljšanje finansijske situacije i emocionalnu stabilnost. Takođe, Jupiter i Uran će imati značajnu ulogu u vašem finansijskom sektoru, pružajući vam dodatne prilike za unapređenje finansijskog stanja. Od 30. aprila do 9. juna, Mars će se nalaziti u vašem znaku, što će vam doneti dodatnu odlučnost i fokus kako biste ostvarili postavljene ciljeve. Takođe, od 15. maja očekuje se povoljan period za finansijske transakcije i zaključivanje ugovora, te bi ovo bilo idealno vreme za pregovore i potpisivanje važnih dokumenata. U drugoj polovini meseca očekuje vas pozitivne promene koje će bitno uticati na vaše finansije.


Bik

Dragi Bikovi, Venera je u vašem znaku od 29. aprila, što će doneti tri nedelje ispunjene radosti, lepotom i društvenim angažmanom. Očekuje se da će ovaj period doneti specifične povlastice za unapređenje vašeg ličnog izgleda i samopouzdanja, kao i za jačanje vaših društvenih veza. Pozitivna energija koju emitujete inspirisaće ljude oko vas i unaprediti vaše odnose. Takođe, moguće je da ćete osetiti želju da ulepšate svoj dom, što će dodatno doprineti vašem osećaju udobnosti i sreće. Ovo je vreme kada možete posvetiti pažnju intenzivnom radu na sebi, eliminisati sve što vam smeta i osloboditi se karmičkog tereta. Takođe, možete očekivati finansijski napredak, posebno kada Jupiter krajem maja uđe u vaše polje novca i zarađivanja. Ovaj tranzit obećava značajan napredak u finansijskom smislu. Imajte na umu da uz pravilnu komunikaciju možete jasno izraziti svoje ideje i efikasno komunicirati tokom čitavog maja.

Blizanci 

Dragi Blizanci, tokom ovog perioda, pružaju se povoljne prilike za vaš duboki lični razvoj i oslobađanje od obrazaca koji bi mogli da spreče vaš napredak ka uspehu. Sada je idealno vreme za introspekciju i čišćenje unutrašnjeg nereda kako biste napravili prostor za nove mogućnosti. Očekujte prilike za snažno emocionalno i duhovno oslobađanje koje može transformisati vaš pristup životu. U maju, očekujte izuzetnu priliku za karmičko čišćenje zahvaljujući pozitivnim aspektima između Venere, Jupitera i Urana. Kako se udaljavamo od sredine maja, fokus će biti usmeren ka društvenijem životu i unapređenju ličnog izgleda. Poslednja nedelja maja biće prožeta socijalnim dešavanjima, novim frizurama ili kozmetičkim tretmanima koji će vam pružiti šarmantan i atraktivan izgled.

Rak

Dragi Rakovi, predstoji vam razdoblje intenzivnog angažmana i prilika za ostvarivanje značajnih finansijskih dobitaka, posebno u domenu rada i karijere. Uticaj Venere će biti značajan s obzirom na finansijske prilive, društvene krugove i aktivnosti u grupi, što će maj učiniti izuzetno društvenim mesecom. Takođe, očekuju se izvanredne mogućnosti za ostvarivanje dugoročnih snova i želja, uz podršku energije Venere, Jupitera i Urana. Krajem maja, Venera će preći u znak Blizanaca, što može označiti period duboke radosti, kreativnih aktivnosti i prosperiteta iz inostranstva. Ulazak Marsa u vaše polje karijere, 30. aprila, ukazuje na posvećenost i mogućnost oslobađanja od elemenata u vašem profesionalnom životu koji vam više ne služe. Ovo je takođe vreme intenzivnog fokusiranja na karijerne ciljeve i donošenja potencijalno ključnih odluka koje mogu imati dugoročni uticaj na vaš život.

Lav

Dragi Lavovi, očekuju vas jako važni uspesi u narednom periodu, posebno tokom prve tri nedelje maja. Zbog podrške Venere, povećanje popularnosti i vidljivosti na poslu su verovatni, što će vam pružiti odličnu priliku da tražite povišicu ili prihvatite nove poslovne ponude. Krajem maja, Venera će ući u vašu jedanaestu kuću, što će dovesti do ostvarivanja značajnih profesionalnih ciljeva i uključivanja u društvene aktivnosti. Istovremeno, Jupiter omogućava proširenje društvenih krugova i ostvarivanje dugoročnih snova i ciljeva. Imaćete dodatnu energiju i fokus za angažovanje na projektima koji su povezani s izdavaštvom, obrazovanjem ili međunarodnim putovanjima. Takođe, ovaj period naglašava važnost prekida nepotrebnih veza ili uverenja radi stvaranja prostora za nove početke. Otvara se mogućnost ostvarivanja velikih profesionalnih i finansijskih uspeha, i proširujenja društvenih krugova. Takođe je period između 15. i 23. maja veoma povoljan za pregovore, potpisivanje ugovora i zaključivanje profesionalnh sporazuma.


Devica  

Drage Device, ulaskom Marsa u znak Ovna očekuje se veoma aktivan period u vašem finansijskom sektoru. Fokus će biti na finansijskim transakcijama, investicijama i rešavanju finansijskih izazova. Važno je napomenuti da agresivniji pristup finansijama može doneti rezultate, ali treba biti oprezan da se ne preuzme previše rizika. Tokom ovog perioda možete očekivati nove ideje koje mogu unaprediti vaše finansijsko stanje. Takođe, mesec maj će otvoriti nove prilike za napredak u karijeri. Jupiter u Blizancima donosi širinu, sreću i mogućnosti za rast u poslovnim poduhvatima. Važno je spremno iskoristiti ove prilike koje mogu značajno povećati profesionalni uspeh. Takođe, Venera će poboljšati šanse u oblastima obrazovanja i putovanja.

Vaga

Drage Vage, tokom ovog meseca, vaši finansijski planovi će postati izuzetno važni, dok istovremeno može doći do nekih izazova u ključnim ljubavnim vezama. Venera će boraviti u znaku Bika u vašoj osmoj kući, što ukazuje na povoljne promene u oblasti finansija. Možete očekivati značajan porast prihoda, posebno iz izvora koji nisu direktno povezani sa vašom zaradom, kao što su nasledstvo, povraćaj poreza ili deljenje prihoda sa partnerom. Iako će vaše finansije krenuti uzlaznom putanjom, može doći do izazova u ljubavnim odnosima. Ovaj period može doneti energiju i inicijativu, ali takođe može dovesti do konflikata i izazova u partnerskim odnosima. Jupiter i Uran nagoveštavaju važna i pozitivna finansijska iznenađenja tokom maja. Krajem maja, Venera će ući u Blizance, što donosi srećne okolnosti u vezi sa putovanjima, objavljivanjem i ostvarenjem akademskih uspeha. Ovo je povoljan period za planiranje putovanja, posebno u inostranstvo, kao i za posvećivanje pažnje duhovnim i obrazovnim aktivnostima.

Škorpija

Drage Škorpije, prelazak Marsa u znak Ovna može dovesti do intenzivnog fokusa na profesionalne obaveze, moguće prekovremene radove i potencijalne izazove u vezi sa zdravljem. Važno je da budete pažljivi po ovim pitanjima kako biste izbegli negativne posledice. Mars u šestoj kući može doneti izazove vezane za radno okruženje i pitanja zdravlja. Bitno je da vodite računa o preteranom radu i pronađete vreme za opuštanje i regeneraciju kako biste očuvali zdravlje. Venera će napustiti znak Ovna i preći u znak Bika, donoseći period harmonije i prosperiteta u postojećim vezama, kao i povoljne prilike za započinjanje novih partnerskih odnosa – kako emotivnih, tako i poslovnih. Pored toga, ulazak Venere u Bika može rezultirati neočekivanim finansijskim dobicima i pozitivnim promenama u finansijskom planiranju.

Strelac

Dragi Strelčevi, sada vam se pružaju prilike za napredovanje, osvajanje priznanja ili čak osvežavanje svog profesionalnog puta kako biste postigli veće zadovoljstvo i poboljšali finansijsku situaciju.Takođe, predstoje pozitivni pomaci u rešavanju dugova, kao i u sferi iznajmljivanja nekretnina i upravljanja finansijskim resursima. Jupiterov povoljan uticaj obećava i unapređenje vašeg zdravlja, nudeći vam priliku da usvojite zdravije navike ili prevaziđete dugotrajne zdravstvene izazove. Prelazak Jupitera iz Bika u Blizance 26. maja će uticati na vaše dugoročne odnose i partnerstva, donoseći sreću i prosperitet u vaše saradnje, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim partnerstvima. Za one koji su sada sami, ovo je izvanredan period za ulazak u ozbiljnu vezu.

Jarac

Dragi Jarčevi, U toku ovog meseca, možete očekivati napredak i sreću, kako u materijalnom, tako i emotivnom smislu. Pozicija Venera, Jupitera i Marsa donosi obilje i nove mogućnosti za finansijske dobitke putem igara na sreću i neočekivane bonuse. Takođe, ovo je period povoljan za ulaganja i špekulacije. U ljubavnom životu takođe možete očekivati prosperitet. Venere, planeta ljubavi, naglašava mogućnost da započnete novu romantičnu vezu, dok postojeće veze mogu postati još dublje i sveobuhvatnije. Ako ste sami, budite otvoreni za nove emotivne prilike, a ako već imate partnera, očekujte harmonične i srećne trenutke.Maj je idealan trenutak da započnete nove režime vežbanja ili promene u ishrani. Bilo da je reč o novim poslovnim prilikama vezanim za igre na sreću ili ulaganja, ili pak jačanju emotivnih veza, budite otvoreni za nova iskustva. Takođe, usredsredite se na unapređenje navika vezanih za zdravlje u ovom povoljnom trenutku.

Vodolija

Drage Vodolije, ovaj mesec je za vas posebno povoljan kada je reč o kući, domu i nekretninama. Ulazak Venere u vaše polje doma donosi povećanje komfora i sreće u vašem životnom prostoru. Osim pozitivnih promena u domu, ovaj mesec obećava i finansijsku sreću. Dinamika između Venere, Jupitera i Urana u vašoj četvrtoj kući može dovesti do iznenađujućih finansijskih dobitaka, poput neočekivanih priliva novca kroz nasledstva ili investicione prilike povezane sa nekretninama. S obzirom na ove povoljne okolnosti, možda bi bilo dobro razmotriti investiranje ili renoviranje vašeg prostora, jer je sada idealno vreme za takve inicijative. Takođe, uključite se u zajednicu i iskoristite online resurse kako biste proširili svoje znanje i veštine.

Ribe

Drage Ribe, ulazak Venere u znak Bika naglašava važnost komunikacije, kratkih putovanja i interakcija sa bliskim osobama, ističući period povoljan za razvoj kreativnih aktivnosti, posebno u oblasti online medija. Takođe, ovaj period je idealan za učenje i putovanja. Krajem maja, prelaskom Venere u vaše polje doma, otvaraju se prilike vezane za dom i nekretnine, a promena pozicije Jupitera dodatno pojačava ove povoljne aspekte, obećavajući prosperitet u narednom periodu. Mars ulazi u Ovna, inspirišući za pokretanje sopstvenog posla, ali i potencijalno povećavajući troškove. Ipak, povoljni aspekti sa Venerom i Jupiterom nakon 23. maja mogu doneti isplative investicije, posebno u oblasti nekretnina. Merkur olakšava finansijske pregovore i omogućava sklapanje novih ugovora, a njegov ulazak u treću kuću pojačava komunikaciju sa bliskim osobama i lokalnu socijalizaciju. Ovo je povoljan period za intenzivne razgovore, stvaranje novih kontakata i druženja, otvarajući nove prilike kako u poslovnom, tako i u ličnom smislu.


Glas javnosti/LZ

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR