Glas Javnosti

NAJBOLJI SU U KREVETU OVI HOROSKOPSKI ZNACI : Dobri ljubavnici, a još bolji partneri

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vatreni znaci važe za one koji su glavni zavodnici na zemlji, iako njihova natalna karta kaže da je to njihova druga strana medalje. Oni su uspešni u poslu, ali i u partnerskim odnosima, evo u čemu leži njihova taktika.

Vatreni su Ovan i Škorpija ali da li su samo strastveni u ljubavi ili i u drugim poljima saznajte.

Ovan

Strastven ljubavnik, ali sigurnost mu je podjednako bitna stvar. Morate biti oprezni i ne igrati se s jednim Ovnom, ne činite ga ljubomornim jer lako može da vas ostavi.

Ovan naprosto puca od energije i strasti koje nosi u sebi. Ovnu su zanimljivi partneri koji su spremni na izazove. Njihove seksualne apetite nije lako pratiti, a ljubav vole da vode na raznim mestima.

Ovnovima je jako važan intiman život, pa tako su stalno u potrazi za partnerom koji bi im na tom polju odgovarao. Životnu energiju pokazuje u spavaćoj sobi, voli nove stvari i ne boji se eksperimentisanja.


Za Škorpiju kažu da je najstrastveniji znak horoskopa
. Škorpije su ljubavnici bez premca. Imaju urođen seksualni instinkt i uzbuđuje ih sve što je novo.

Bez puno truda osvajaju partnera kojeg požele i uprkos reputaciji nezasitih ljubavnika, oni u stvari traže pravu ljubav. Iako to nikada neće priznati, i oni žele život da provedu sa srodnom dušom, a sve dok je ne pronađu, zabavljaće se više nego svi horoskopski znakovi zajedno prenosi Telegraf

Škorpije od partnera traže da se u potpunosti preda, a poznati su po svojoj ljubomori, pa nemojte ni da pomišljate na flert sa nekim drugim. Ako "padnete" na Škorpiju, uživaćete u seksu kao nikada dosad, a ako se usudite da je zavedete, zapamtite da voli izazovnu odeću.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR