Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 7. jun 2024. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan nedovoljno fokusiran, Bik iznenađen, Blizanci se prilagođavaju, Rak umoran, Lav ima udvarače, Devica netoleratna

OVAN
Posao

Ukoliko ste u sferi privatnog biznisa ne morate da se spremate na nove izazove. Očekujte solidne novčane transakcije od onih akcija koje ste već imali. Budite dovoljno fokusirani na ono što trenutno radite.

Ljubav

Ukoliko ste sami imate odlične šanse da se emotivno ispunite kada je u pitanju partner rođen u znaku Bika i Vodolije.

Zdravlje

Grlo vam je slaba tačka.


BIK

Posao

Bićete u prilici da krunišete svoj rad, kada su u pitanju isplate koje očekujete. Ne zaboravite i na pomoć prijatelju koji vam je bio na usluzi već neko vreme. Pokušajte da se opustite u trenutnu komunikaciju o novim projektima.

Ljubav
Partner vas pomalo iznenađuje svojim izjavama. Ne želite ponekad da slušate ono što vam priča, jer smatrate da vredite mnogo više od opaski i kritika, koje vam se upućuju.
Zdravlje

Cirkulacija vam je loša.

BLIZANCI
Posao

Pokušaćete da se popravite ali sitnijim koracima kada ste vi u pitanju i vaš poslovni karakter, koji govori u prilog detaljisanju. Prilagodite se savremenijim trendovima koje imate trenutno.

Ljubav
Partnere koje birate mogu biti izuzetni. Nećete ostati sami ukoliko se odlučite na kraći put, koji ne zahteva mnogo vremena.
Zdravlje

Problem sa bolovima u nogama.

RAK
Posao

Možete se osloniti na klijente iz inostranstva ukoliko ste skoncentrisani na inostranu trgovinu. Iznenađenja su prisutna u većem nivou pa se dobro spremmite za novi početak.

Ljubav
Ne morate da se sekirate ukoliko nemate nikoga pored sebe, nebo će vam već nekoga poslati. Nadajte se odličnim vibracijama od strane Venere.
Zdravlje

Odmarajte se.

LAV
Posao

Niste sami i imate dovoljno saradnika, koji idu u paketu samog programa u kome ste trenutno. Neće biti problema da se zaposlite, koliko je otežanje, upravo tamo gde ste više fokusirani.

Ljubav
Nećete biti imuni na nečije laskanje sa strane. Imaćete udvarače ali, isto tako i dosta ljubomornih scena od strane trenutnog partnera.
Zdravlje

Problem sa stomakom.

DEVICA
Posao

Još uvek vam timski rad zadaje muke i stres na polju posla. Budite dodatno skoncentrisani i ne dozvolite sebi da gubite vreme na aktivnosti, koje vam ne donose nikakav profit.

Ljubav
Ponašate se malo loše prema partneru do koga vam je stalo. Budite pomalo raspoloženiji prema svojoj polovini koja ne moža da vam ništa loše uradi. Budite tolerantniji.
Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.


VAGA

Posao

Redukcija poslova je mnogo poželjnija nego vaša dodatno angažovanje. Pomoć šefova vam je dovoljna, kada su u pitanju saveti koje možete dobiti na polju finansija.

Ljubav
Partner ne može da vas izbaci iz glave. Neko je ovde pod većim pritiskom. Pokušajte da stišate strasti kod sebe ovaj put.
Zdravlje

Budite spremni na nove izazove.

ŠKORPIJA
Posao

Ukoliko radite sa klijentima za nekoga situacija je monogo povoljnija. Niko vam neće tražiti više angažovanja ukoliko vi to sami niste spremni da pružite trenutno. Volite nove izazove i na tome ostajete dosledni.

Ljubav
Očekujete solidan provod na koji će vas pozvati neko od vaših prijatelja. Oni koji su u braku imaju dosta materijalno nastrojenog partnera.
Zdravlje

Osećate veći pritisak.

STRELAC
Posao

Kada je privatni posao u pitanju, vaš preduzetnički duh vam ne pruža veliku podršku. Ne budite skloni riziku ni na koji način, jer se neće isplatiti. Morate biti na visini zadatka koji trenutno imate.

Ljubav
Osoba koja vam dolazi u susret ovih dana je neko ko na vas intenzivno misli. Možda naslućujete energiju ove osobe.
Zdravlje

Nemate velikih problema danas.

JARAC
Posao

Ne očajavajte u trenutnoj besparici, jer je ona u suštini, kratkog daha. Izdržite trenutni tranzitni period koji vam se postavlja kao jedna lekcija više. Ne očajavajte zbog povremenih trzavica oko kašnjenja naplate.

Ljubav
Ukoliko ste u vezi imaćete dovoljno iskušenja. Budite mudri i ne dopuštajte sebi previše.
Zdravlje

Preferirajte rad na sebi.

VODOLIJA
Posao

Ukoliko trgujete na polju inostranstva imate solidnu situaciju, koju možete da očekujete kada su u pitanju kontakti sa strancima. Budite dovoljno obavešteni za ono što se zalažete trenutno.

Ljubav
Ne otežavajte sebi put ukoliko se budete u prvi mah postideli svojih osećanja, to je u suštini znak da ste se zaljubili u pravu osobu.
Zdravlje

Pazite se stresa.

RIBE
Posao

Podstičete sebe na bolje partije i tu je vaš nejveći uspeh, kada su novčane situacije u pitanju. Budite spremni na solidna finansijska dešavanja jer vi zaslužujete najbolje.

Ljubav
Nemate nameru da menjate svoje navike, kada su u pitanju rutinske stvari na koje ste pomalo alergični. Po prirodi ste isuviše suptilni.
Zdravlje

Povremena glavobolja.Glas javnosti/LF

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR