Glas Javnosti

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2024. GODINE: Šta to čeka znake zodijaka pred leto?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta predviđa horoskop za jun 2024? U sezoni smo Blizanaca, periodu znatiželje i otvorenosti, prihvatanja i razumevanja različitosti. Ako ste zbunjeni, nesigurni ili ste zapeli na svom životnom putu

Ovan

Spremni ste za pokret ovog juna. Merkur će ojačati vaše ideje i sposobnost artikulisanja sopstvenih strasti. Ne zaboravite da zapišete svoje ideje jer biste mogli da se zbunite. Mogli biste da se bacite na usavršavanje talenata, ali to će zahtevati napuštanje zone udobnosti. Rešite se stvari koje vas opterećuju kako biste mogli da se bacite na ono što vam donosi novac, ljubav i prosperitet. Kada Venera i Merkur uđu u Raka, produbićete svoju vezu sa porodicom. Vreme je da razmislite o sebi i procenite svoje emocionalne potrebe. Ako ste sami, povremeno ćete biti tužni i tražiti utehu u hrani. Pretražite svoju dušu, naći ćete u njoj mnogo finog emocionalnog materijala. Pun mesec u Jarcu pomoćiće vam da pregledate šta ste sve postigli u karijeri.

Bik

Pripremite se za vrlo aktivan mesec. Venera usklađena sa mladim mesecom u kući resursa i veština poboljšaće vaše veštine. Morate ovladati sopstvenim mislima kako biste svoje snove pretvorili u stvarnost. Raskrstite sa prošlošću i ispunite svoju svrhu planiranjem budućnosti. Mars, planeta akcije, ulazi u vaš znak, a to će vam uliti dodatno samopouzdanje i inicijativu. Moći ćete da postavite vlastite uslove. Venera i Merkur su u kući ideja. Ako ste doživeli mentalnu blokadu ili nedostatak radosti u životu, dobićete neverovatan polet. Pun mesec u Jarcu u vašem sektoru strasti i kreativnosti pomoćiće vam da zatvorite projekat ili da okončate ljubavnu priču. Pogledajte u sebe, povežite se sa svojim srcem, naći ćete pravi put. Retrogradni Saturn u sledećih nekoliko meseci daće vam prostora da preispitate svoje težnje, emocionalne veze i poverenje.


Blizanci

Vaša era se nastavlja i očekujte fantastična iznenađenja ovog meseca. Merkur, vaš vladar, poboljšaće komunikaciju. Vodite se svojim snovima, a ne svojim očekivanjima, i otkrićete šta možete da učinite kako biste privukli svoj srećan završetak. Mladi mesec je u skladu sa vašim znakom, pa je vreme da upalite svoje pravo svetlo i otkrijete sve karte. Druga polovina juna omogućiće vam povećanje prihoda i resursa, kada Merkur i Venera uđu u znak Raka. Razgovarajte sa svojim šefom ili poslovnim partnerom ili preuzmite već jednom svoju strast. Osetićete podršku svih koji se slažu sa vašom idejom. Kada Sunce uđe u znak Raka, očekujte više pozitivnih stvari na ličnom planu. Organizujte svoje finansije, vratite dugove ili rešite novčane probleme. Imaćete priliku da se energetski očistite od loših odnosa. Ako ste imali nerešenu ljubavnu priču, konačno ćete na nju staviti tačku.

Rak

Vaša sezona počinje baš kad kosmos popravlja priliku za izražavanje. Merkur će vam proći kroz podsvest i snove u prvoj polovini juna. Biće to razdoblje u kojem ćete razmisliti i odbaciti sve što vam se autentično ne slaže. Upravo sada ćete moći da vratite kontrolu nad svojim životom. Prestanite da jurite za rezultatima ili emotivnim partnerima – magija će se dogoditi kada Venera i Merkur uđu u vaš znak i vi postanete energetski magnet. Romantika će biti na delu jer planeta ljubavi jača vaš identitet i izglede za ljubav. Aktivirajte aplikaciju za upoznavanje, izađite i družite se. Pun Mesec u Jarcu priređuje zabavu u vašoj kući partnerstva i predanosti. Sami ili u vezi, shvatćete šta treba da učinite da biste imali bolju vezu. Sjajna vest je da ćete slušati svoju intuiciju. Verujte svom osećaju.

Lav

Prošli mesec ste samo radili, radili i radili. Merkur i Venera će ovog meseca uzdrmati vaš sektor prijateljstva i umrežavanja. Mladi mesec u Blizancima podržaće vaše želje. Izađite u grad sa porodicom ili podelite svoje ideje sa poslovnim partnerima. Sve vezano za posao krenuće nabolje kada je Mars u Biku u vašem sektoru karijere. Samopouzdanje će vam porasti, ali nemojte da se pravite važni. Odmerite svoje poteze i prave prilike će pasti u vaše ruke. U drugom delu juna promenićete svoje obrasce razmišljanja i prepoznati emocionalne potrebe. Ljubav će biti začin svemu. U ovom razdoblju do izražaja dolaze vaše intuitivne sposobnosti. Zapišite sve što vam padne na pamet, počnite sa meditacijom ili pokušajte da umetnički izrazite. Vreme je da procenite i organizujete svoje radno okruženje. Uspostavite bolji odnos sa kolegama ili nadređenima kako biste napredovali.

Devica

Radni i profesionalni status biće vam na radaru ovog meseca. Merkur će da podstakne vašu potrebu za preuzimanjem odgovornosti u smeru karijere. Pokušaćete da unapredite pristup poslu i jednostavno zablistati. Mars u Biku ojačaće vaša uverenja i pomoćiće vam da izađete iz svoje zone komfora. Budite hrabri, rezervišite „to“ putovanje ili pokrenite „onaj“ podcast. Za sve šta vam je potrebna vera i hrabrost, učinite to. Druga polovina meseca omogućuje vam da razmotrite svoje težnje i društveni položaj. Vaša mreža poznanstava biće aktivirana. Pun Mesec u Jarcu zatvara poglavlje vezano za neki projekat ili ljubavnu vezu. Retrogradni Saturn u vašoj zoni partnerstva pomoćiće vam da shvatite da vam partner nedostaje ili da osvežiti svoju ljubavnu priču. I sami znate da ne možete dugo da ignorišete potrebu za dodirom.


Vaga

Ovaj mesec biće ispunjen čarobnim iskustvima dok budete sagledavali svoj život. Merkur i Venera napajaju vaš sektor visokog obrazovanja i duhovnog razvoja, a to će udahnuti život vašim namerama. Shvatićete gde leži koren vaših strasti. Upišite se na kurs, radite sa trenerom ili čitajte knjige – sve to može da bude odlično za početak budućeg poduhvata. U drugom delu juna, kada Venera i Merkur uđu u Raka, to će ojačati vašu karijeru i poboljšati vaš društveni status. Imaćete priliku da steknete moćnu poziciju. Možda ćete izazvati autoritet ili bolje razumeti svoje motive. Krajem meseca osetićete emotivnu sigurnost i konačno, nakon analize svih svojih prošlih izbora, pozvati osobu koja vam se već duže vreme sviđa na sastanak. Ako ste u vezi ili u braku, partner će vas naterati na nekoliko važnih pregleda.

Škorpija

Ovaj mesec ćete da se odmaknete i razmislite. Merkur i Venera proći će kućom intimnosti i zajedničkih resursa u prvoj polovini juna, a vi ćete otkriti što želite od svoje veze. Dok pokazujete svoju ranjivost, vaša ljubav će jačati. Mladi mesec u Blizancima će oživeti vašu svrhu, odnos sa partnerom ili sa samim sobom. Bit će to prilika da usavršite ono što vam je potrebno. Mars u Biku će vam pokazati kojim putem treba da ide vaša veza ili kako da pristupite ljubavniku. Budite strpljivi i slušajte savete kolega. Druga polovina juna pružiće vam priliku za putovanja. Sada možete da počnete da pišete knjigu i sa svima da podelite sve što ste naučili u proteklih nekoliko meseci. Svet vas čeka. Prihvatite ovo razdoblje i krenite na put slave.

Strelac

Ovog meseca vaš fokus će da bude na ljubavnom životu i dugoročnim obvezama. Merkur u Blizancima podstaćiće vas na da uzmete stvari u svoje ruke umesto da ih prepustite slučaju. Promeniće se ili status vaše veze ili status na poslu. Kada komunicirate sa drugima, prvo slušajte, a zatim reagujte. Kada Mars uđe u vašu zonu zdravlja, vaša energija može da se pretvori u razdražljivost. Kako biste to prebrodili, vežbajte i brinite se o sebi. Merkur i Venera biće u vašem sektoru intime i resursa u drugoj polovini meseca. Pokrenuće promene u vašem životnom prostoru, čekaju vas nerešeni imovinski odnosi i dugoročna ulaganja. Najbolje je da budete štedljivi i uvek imate neku zalihu. Vaš partner vas obožava.

Jarac

Ovog meseca imaćete novi pristup svom zdravlju i dobrobiti. Mladi mesec ulazi u vašu zonu zdravlja, a vi dobijate želju da ulepšate svoj um, telo i duh. Budući da ste preambiciozni, lako je prevideti potrebe vašeg tela, zato je ovaj mesec ključan za razmišljanje o novoj dijeti ili vežbanju. Mars ulazi u vaš sektor romantike i zabave, pa će vaš društveni kalendar biti pun rezerviranih datuma. To je prilika da svom životu dodate više zabave. Druga polovina meseca obećava romantiku, što može da znači obvezu i vezu sa osobom koju dugo poznajete. Ne zaboravite da vodite računa o empatiji – važno je da otkrijete svoju ranjivost i kolegama i partneru, to će vas samo još više vezati. Pun mesec u vašem znaku istaćiće vašu sliku o sebi u svetu. Pokažite svoje pravo lice i podelite svoju briljantnost s drugima.


Vodolija

Strasti su kod vas ovog meseca u punom jeku, Sunce i Mesec u vašoj su zoni romantike i kreativnosti. Ako ste prošli kroz suvu dolinu ljubavi, ovaj mladi Mesec i Venera ponovno će pokrenuti kreativnu emocionalnu inspiraciju i polet u vašem životu. Vaše misli i ljubavni život su plodni, s beskrajnim mogućnostima, pa može da bude izazov prizemiti se. Prihvatite tu svoju stranu, ali pažljivo procenite romantične izglede ili strastvene projekte. Ući ćete u vezu sa nekim iz inostranstva ili fizički udaljenim. Budite otvoreni i ne štedite svoje srce. Pun Mesec u Jarcu očistiće stare podsvesne obrasce pa se više ni na koga nećete ljutiti. Tokom sledećih nekoliko meseci vratićete svoje samopoštovanje i početi polako da planirate kako usmeriti svoje nove i stare strasti.

Ribe

Dom i porodični život biće vaš primarni fokus ovog meseca. Merkur i Venera poravnati su u ovom sektoru, podstičući vas da analizirate prioritete svoje porodice. Planete Merkur i Venera pozivaju vas da istražite dublje značenje svoje nesigurnosti, a najbolje mesto za to je analiza svojeg porodičnog nasljeđa. Mladi Mesec u Blizancima pomoći će vam da okrenete novi list u vezi sa nerešenim problemima. To može da bude kroz planiranje porodice, preseljenje ili obnavljanje porodičnih veza. Mars će da vam pomogne u realizaciji kreativnih ideja, a pun mesec u Jarcu da otkrije vašu ranjivost. Sada možete da obnovite sve spaljene mostove. Planiranje ličnih i profesionalnih poteza pomoći će vam u očuvanju energije i doneće vam dobrobit. Ako ste slobodni, očekujte poziv osobe iz prošlosti.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR