Glas Javnosti

Dnevni horoskop za 25. jun 2024. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta nam zvezde kažu za danas

OVAN

Posao: Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BIK

Posao: Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu neopaženo.

Ljubav: Nemate nameru da menjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vreme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.


BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspeh na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena.

Ljubav: Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake.

Zdravlje: Slabo vam je grlo.

RAK

Posao: Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu.

Ljubav: U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog.

Zdravlje: Povremena vrtoglavica.

LAV

Posao: Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se oseća ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način.

Zdravlje: Povoljan dan se očekuje za vas.

DEVICA

Posao: Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. svoje konsultacije malo više.

Ljubav: Volite da se pokazujete u boljem svetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje: Rad srčanog mišića može da vam bude malo problematičan u popodnevnim satima.

VAGA

Posao: Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Ljubav: Pokušaćete da učite na greškama još neko vreme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život. Imate pravo na novu šansu na emotivnom segmentu.

Zdravlje: Nemate tegobe, danas.


ŠKORPIJA

Posao: Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad.

Ljubav: Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smeli da se izolujete i partnera prepustite drugoj osobi.

Zdravlje: Imate određenu dozu straha.

STRELAC

Posao: Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Imaćete tako više uspeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse.

Ljubav: Prevazilazite veći strah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu, koja je u najavi. Ovo, naročito važi za mlađe predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

JARAC

Posao: Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put.

Ljubav: Emocije koje gajite prema jednoj Devici tokom naredne sedmice mogu da padnu u vodu.

Zdravlje: Proveravajte krvni pritisak.

VODOLIJA

Posao: Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u severnije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promenu.

Ljubav: Pokušali ste i nije uspelo ono o čemu ste razmišlali kao o promeni, koju ste možda imali da predložite partneru. Ovaj put budite taktičniji u svojim namerama.

Zdravlje: Solidno, ovaj put.

RIBE

Posao: Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva.

Ljubav: Ukoliko vam neko priđe bićete prijatno iznenađeni. Oslobodite se straha koji imate zbog lošeg iskustva od ranije kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Proverite očni vid.


Glas javnosti/ZO

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR