Glas Javnosti

DELUJU HLADNO ALI NIJE TAKO: Ovi horoskopski znaci kriju emocije od drugih

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Veruje se da horoskopski znak ima dubok uticaj na ličnost svakog čoveka.

Veruje se da horoskopski znak ima dubok uticaj na ličnost svakog čoveka.

A ako verujete u ovo, onda navodimo neke horoskopske znakove koji su poznati po tome što svoje prave emocije kriju od drugih. Zbog toga je ljudima prilično teško da ih razumeju.


Škorpija

Poznati su po tome što su previše intenzivni i vole privatnost. Iako izgledaju smireno i staloženo, često skrivaju svoje emocije i ne otkrivaju kako se zaista osećaju. Oni ne pokazuju otvoreno ranjive strane i zbog toga je drugima teško da ih poznaju.

Jarac

Jarčevi su poznati po tome što su imaju jak osećaj samokontrole. Često imaju tendenciju da razdvoje svoje emocije, a to im otežava otvaranje i izražavanje drugima. Oni su vredni i takođe biraju profesionalizam umesto da pokažu svoje pravo ja drugima - zbog toga često izgledaju hladno.

Vodolija

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku poznati su po svojoj nezavisnoj prirodi. Iako su saosjećajni i emotivni, pokušavaju da sakriju ovu stranu svoje ličnosti iza fasade racionalnosti i logike. Oni takođe više vole da se drže emocionalno udaljeni od drugih, zbog čega je drugima teško da ih razumeju.


Devica

Device su prilično pragmatične i analitične prirode i često daju prednost logici nad emocijama zbog čega drugima izgledaju hladno. Takođe su poznati po tome što kriju osećanja samo da bi zadržali osećaj kontrole nad stvarima i situacijama.

Ribe

Iako su Ribe po prirodi empatične i saosećajne, one takođe mogu biti neuhvatljive kada je u pitanju izražavanje emocija. Imaju tendenciju da se povuku u svoj svet mašte ili čak koriste humor da bi se odbili od dubljih osećanja. Ponekad se plaše i neshvaćenosti, zbog čega se ne otvaraju drugima.


Glas javnosti/ U01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR