Glas Javnosti

MANJE SU IZBIRLJIVI: Tri horoskopska znaka koja imaju niske kriterijume pri izboru partnera

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kada je u pitanju izbor partnera, neki horoskopski znaci su manje izbirljivi.

Njihovi niski standardi mogu proizaći iz njihove prirodne sklonosti ka avanturama, straha da budu sami ili jednostavno njihove velikodušne i prihvatajuće prirode.

Znakova koji se ističu u ovom kontekstu i zašto imaju tendenciju da biraju partnere sa manje opreza.


Blizanci

Blizanci su radoznali i društveni, a njihova potreba za stimulacijom često ih vodi u različite veze.

Kao vazdušni znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, Blizanci uživaju u upoznavanju novih ljudi i stvaranju različitih vrsta odnosa.

Njihova želja za novim iskustvima može ih dovesti do toga da ne postavljaju visoke standarde za partnere, sve dok im nova veza pruža zanimljivu interakciju ili priču za razmenu.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Kao vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta ekspanzije i istraživanja, Strelćevi često traže partnere koji mogu da prate njihov brz tempo i otvoreni su za spontanost.

Njihovi kriterijumi mogu biti široki jer više cene duhovnu povezanost i zajedničku želju za avanturom nego materijalne ili površne kvalitet.


Riba

Ribe su poznate po svojoj empatiji i saosećanju, što ih može dovesti do toga da budu manje izbirljive pri izboru partnera.

Kao vodeni znak kojim vlada Neptun, planeta mašte i iluzije, Ribe ponekad idealizuju svoje partnere ili gledaju na ljubav kroz ružičaste naočare.

Njihova želja da u drugima vide samo najbolje može ih sprečiti da jasno procene crvene zastavice ili nedostatke u ponašanju svog partnera.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR