Glas Javnosti

UŽIVA U LJUBAVI SA KRISTINOM! Kristijan zida vilu na Vračaru od 400 kvadrata! Uložio cifru da se čovek onesvesti

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kristijan Golubović gradi kuću sa bazenom od 300.000 evra na Vračaru! Žestoki momak će sa Kristinom Spalević u septembru dobiti dete, pa je rešio da svojoj porodici izgradi krov nad glavom u centru grada.

Golubović će kuću zidati na placu koji je skoro četiri decenije u njegovom vlasništvu, piše Informer.
- Već 37 godina imam plac na Vračaru, ali nisam jedini vlasnik. I mojoj rodbini pripada deo zemljišta. Ali pošto godinama ništa nisu ulagali, niti se bavili tim zemljištem, rešio sam da tu izgradim vilu sa bazenom. Hoću konačno da imam svoj krov nad glavom - kaže na početku razgovora Golubović i dodaje da mu je potrebno pravo bogatstvo da ostvari sve svoje zamisli:

- Uložiću 300.000 evra, jer će kuća imati 300-400 kvadrata. Sve će biti urađeno u minimalističkom stilu. Nećemo imati klasičan crveni krov, već ravnu ploču. Takođe, želim da imam veliki bazen, lepo uređenu baštu, garažu i igralište za decu.Golubović je sve to hteo da napravi još pre osam godina, ali njegova bivša žena Ivana nije htela ni da čuje.

- Ona nije želela da živi u Beogradu. Niti ju je interesovalo da naša ćerka Vera odrasta i obrazuje se u glavnom gradu. Ali zato Kristina i ja imamo iste želje. Oboje želimo da živimo u velelepnoj vili, a imamo i razloga za to, jer nam je dete na putu. Već zamišljam prelepu baštu i našu decu kako trče po dvorištu, igraju se sa dva kera, a Kristina i ja uživamo u prizoru - priča Kristijan.

Kristijan i Kristina žarko žele da dobiju blizance! Bivši učesnik rijalitija i njegova lepša polovina već su smislili imena za decu.

- Voleli bismo da imamo sina Mihaila Konstantina i ćerku Spartu. Sviđaju nam se neobična imena - priča Kristijan.


BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU - PARAZITI

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR