Glas Javnosti

KRENULO GA! Kristijan Golubović NASLEDIO PLAC na Vračaru od BOGATE penzionerke!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

U dogovoru sa svojim sinom bogata penzionerka a ujedno i obožavateljka Kristijana Golubovića, dala je deo placa na Vračaru gde će budući roditelji sagraditi vilu.

- Uskoro ćemo Kristina i ja da napravimo veliku kuću na Vračaru. Nasledio sam od jedne žene deo vlasništva, u pitanju je veliki plac i tu ćemo da se skućimo. Imaćemo veliki imetak na prelepoj lokaciji. Pošto je ta žena sada pokojna, njen sin je rešio da se zbog nas dvoje iseli i da nam da taj plac. Sada živi tu, ali će uskoro da ode jer ima druge planove i sve ostavlja nama. Tu postoji mogućnost izgradnje zgrade i opcija da uzmemo penthaus i za nas i za mog sina ukoliko odlučimo da prodamo imanje investitoru, ali više nam se sviđa da s tog placa sve srušimo i napravimo kuću iz snova.


Pre ovoga imali smo nekoliko opcija što se tiče boravka, svakako smo stalno na relaciji Novi Sad - Beograd, ali nam to ne pada teško", rekao je Kristijan, a Kristina tvrdi da je sve obaveze oko rešavanja stambenog pitanja prepustila budućem suprugu:
- Ja se previše ne petljam u te poslove oko stana, ali smo saglasni i Kristijan i ja da je bolje da napravimo kuću nego da čekamo da investitori naprave zgradu. Ovo, kao i sve do sada, radimo spontano i nigde nam se ne žuri. Kristijan će biti posvećen otac i nekako znam da smo na pravom putu!

BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ - SVE ŠTO NISAM SMEO DA KAŽEM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR