Glas Javnosti

SVAĐE NE PRESTAJU U ELITI: Teodora u strahu zbog Miljane

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nova drame Miljane, Teodore i Bebice!

I danas je došlo do haosa između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji danima ratuju. Ponovo su pljuštale uvrede i teške reči, a Teodora Delić je zarežala na Miljanu.

Obezbeđenje je hitno doletelo do njih, kako bi sprečilo fizički obračun. 

- Znači bilo kakvo prskanje neću da trpim, zaleće se na mene i ja se plašim, ne znam kako ćete ovo da rešite. Ja želim da je odmah izvedu u zatvor. Hajde da vidim šta ću da uradim. Bolesnica ne spava i onda vileni - rekla je Teodora.

- Bolesnica ti je majka, ona tvoja Slavica - odbrusila je Miljana.

- Zadovoljavala si čoveka koji može tata da ti bude. Ja ću ti se sprdati sa mozgom kad ja želim, jel ti jasno? - uzvratila je Kulićeva.


- Znači jedno prskanje i pravim haos, ko je ona da se iživljava nada mnom? Pošto preti da će da me prska sa pepelom... - žalila se Teodora obezbeđenju.

Miljana je nastavila da je provocira, pa pomenula pevača Eru Ojdanića. Podsetimo, ranije se pričalo o navodnoj aferi Teodore i Ere.

- MC Miksi i Zola Arena, jedva čekamo. Imaćemo i cešače karata, a to su Bebica i Teodora. Idemo, Era Ojdanić specijalni gost! - govorila je Miljana.

Inače, fanovi popularnog rijalitija su žestoko osudili Miljanu na društvenim mrežama.

"Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira", "Brzo će se ona diskvalifikovati", "Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu", "Gotova je ona do večeras", "Psihopata ne spava već četiri dana"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR