Glas Javnosti

Miljana i Darjan u svađi posle vrele akcije: Pale i ucene

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kulićeva i Radomirović zatresli zidove kuće Odabranih, pa se posvađali zbog hrane!

Darijan Radomirović je sinoć bio jedan od šestoro takmičara koji su bili nominovani za izbacivanje. Međutim, "Elitu" je napustio Pavle Milevski Pablo, a Darijan je sa Miljanom Kulić proslavio svoj opstanak žestokom vrelom akcijom u kući Odabranih.

Njih dvoje su zatresli zidove kuće Odabranih, a onda je došlo do žestokoh sukoba između njih dvoje i to zbog hrane. Naime, Miljana je zahtevala od Darijana da jede hranu koju je ona spremila, a on to nije želeo da uradi, pa je počela da ga ucenjuje.

- Miljana, neću iz principa da jedem to što mi ti spremaš! - odbrusio je Darijan, pa dodao:

- Ješću ovo što mi je Munja dao - poručio je Radomirović.

- Sedi da jedeš, nemoj da me nerviraš, probudiću sve u kući! Niišta nisi jeo, sedi da jedeš - govorila je Kulićeva, pa nastavila:

- Nisi spavao, ne jedeš lepo... Ako ne budeš jeo, probudiću celu kuću! - zapretila je Miljana.

- Ma, tebi je kao stalo... A kada si mi skakala po mozgu sa Snežom Kušadasi, tada ti je bilo okej... Ješću ovo svoje - poručio je Miljani Radomirović.


- Samo sedi da jedeš, to mi je bitno - dodala je ona.

Inače, Miljana je odlučila da namerno napravi dete sa Darijanom i to blizance.

- Što se mog odnosa s Darijanom tiče, mi smo u kombinaciji toplo-hladno, ali smo na to navikli i to nam je u redu. On mi baš prija, nisam ni sanjala da ću ovako dobro da kliknem s njim, to mi nije bilo ni u mislima na početku rijalitija, ali stvari se menjaju. Decu ću da napravim s Darijanom i nazvaću ćerku i sina po Jeleni i Ivanu ako budu blizanci, a na tome ćemo da radimo! To će da mu bude kazna za ceo život! Nadoknadiću mu tako za sve ovo što je zanemarivao dete, što je pričao da sam neodgovorna majka, a s Darijanom ću da imam porodicu o kakvoj on može samo da sanja. Pa vidite li vi da njega ne podnosi nijedna žena? Ova Jelena ga trpi samo zbog novca, tu nema ni trunke ljubavi, ali ajde da ih pustim da pokažu kako se obožavaju u rijalitiju - rekla je Kulićeva. Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR