Glas Javnosti

Šta li je ušlo u Janjuša? Opet zapretio trudnoj Aneli

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv sa ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme!

Učesnici Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova cimerka Aneli Ahmić, sa kojom sada čeka dete, opet su se posvađali vezano za tužbe koje se pominju i unutra, i u spoljnom svetu. On je sada zgrozio sve jer se prema Aneli poneo kao prema najvećoj uličarki, iako je u drugom stanju i treba da mu rodi dete.

- Ti umesto da kažeš da te zanima da šta će biti sa detetom, ne, on govori: "Ja ću vam pokazati šta se ovde dešava". Treba ženi da pokažeš šta je - rekla je Aneli.
- Lično sa njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušavao da sve to ispravim, nije moglo, ali je došlo ono pravo šta sam mislio. Sa mnom si pokušavala da radiš sve ovo, neće ti proći. Budeš li nastavila da me nerviraš i urnišeš, ja ću ti doći glave - rekao je Janjuš, pa je dodao:
- Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv sa ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme! Ona da je normalna nikakvih problema ne bi bilo, ali je ovako situacija stravična! Ne mogu da shvatim da žena ne zna gde udara i da je ovoliko luda. Neću da je štedim, pa nek je još 100 puta trudna!


Podsećamo, pored ovoga, učesnica Elite Maja Marinković prisetila se u rijalitiju situacije kada je morala da ode na kiretažu i očisti plod, kada je bila u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona kaže da je u tom trenutku bilo najbolje da uradi to što je uradila, jer je veća robija čuvati dete sa Markom, koji nikad nije bio i neće biti uzoran otac. Da stvar bude još potresnija, Maja tvrdi da je sigurno bilo još devojaka koje su sa Janjušem prošle kroz istu stvar, ali da on o tome ćuti i krije situacije kao zmija noge.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR