Glas Javnosti

Anelina majka vređa sopstveno unuče: Zadrugarka joj ovo nikada neće oprostiti

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Aneli Ahmić ni ne sluti šta radi njena majka!

Majka starlete Aneli Ahmić, Jasna Ahmić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a poslednje oglašavanje izazvalo je veliki haos i komentare. Naime, na Instagram profilu objavila je fotografiju Aneline ćerkice Nore, koja pozira pored jednih besnih kola, a komentar koji je objavila izazvao je lavinu. 

Jasna je uporedila Noru sa Asminom Durdžićem, njenim ocem, a zbog komentara koji je ostavila da njena unuka voli tuđa kola, poput tate mnogi su osudili. 

- Nora voli tuđa kola, ista otac - napisala je Aneli Ahmić. 

- "Strašno da tako baka priča za unuku", "Asmin za ovo treba da tuži", "Aneli joj ovo neće oprostiti kada bude videla" - samo su neki od komentara. 

Povodom trudnoće Aneli Ahmić, cela njena porodica je i dalje u šoku, a kako saznajemo od izvora bliskog njenoj majci Jasni i sestri Siti, njih dve i dalje ne mogu da poveruju da je ona dozvolila da u rijalitiju ostane u drugom stanju. 


Posebno je sporno što je to uradila s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je sve vreme u turbulentnoj vezi, tokom koje su se svađali, vređali i psovali, a onda opet mirili.

- Njena majka Jasna se više ne oglašava, zna se kako je reagovala i pre i kad je čula da ih je Aneli ovako obrukala. I Sita je uvek govorila da joj se ne sviđa što se pomirila s Janjušem i sav taj njihov odnos, a kamoli sad još i dete, ali je nagoveštavala da će sestru podržati ukoliko se to desi - priča porodični prijatelj i dodaje: 

- Međutim, sada se ni ona ne oglašava, čak i nama prijateljima samo kratko kaže: "Kod kuće smo svi u šoku!" Ne znaju šta ih je snašlo, ni kako nije razmišljala svojom glavom koliko će ovim da povredi najbliže.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR