Glas Javnosti

ŠA KRENUO NA MIONU: Nema kontrole više, ona od straha pobegla

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nenad Aleksić Ša popustio sa živcima.

Prošle noći u popularnom rijaliti programu "Elita" došlo je do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i njegove devojke Mione Jovanović, koja je zakuvala atmosferu u kući do usijanja.

Sve je počelo na večeri kada je došlo do verbalnog sukoba između Nenada i Mione. Kako tvrde učesnici rijalitija, atmosfera je postala napeta gotovo odmah nakon što su seli za sto. Nenad je izneo neke svoje prigovore na Mioninu ponašanje, dok je ona žustro uzvraćala, ne želeći da trpi kritike na svoj račun.

U jednom trenutku Nenadu su popustile kočnice, te se zaleteo ka Mioni, što je nju uplišilo, pa se ona izmakla i žestoko ga opomenula za njegovo ponašanje. 


- Je l te voli i dalje? - upitao je Ša i zaleteo se ka Mioni rukama, što je nju uplašilo.

- Nemoj to da radiš! Idi glumi sa Mićom! - odbrusila je Miona. 

Sukob između Nenada i Mione doveo je do spekulacija da njihov odnos može doći do kritične tačke. Mnogi su se pitali da li će ova svađa eskalirati u raskid ili će uspeti da reše svoje nesuglasice i nastave svoju romansu.
Sukob između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović ostavio je mnoge gledaoce u neizvesnosti. Da li će ova svađa dovesti do razrešenja njihovih problema ili će značiti kraj njihove veze, ostaje da se vidi u narednim epizodama rijalitija "Elita". Jedno je sigurno - napetost u kući je dostigla vrhunac, a sudbina njihove veze visi o koncu.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR