Glas Javnosti

Miona šalje repera u LUDNICU: Više ne može da izdrži

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pevačica dovela repera do tačke ključanja!

Nenad Aleksić Ša sinoć je doživeo slom u emisiji "Pretres nedelje", nakon što je Miona Jovanović krenula da se pravda nakon što je proglašena za najprevrtljiviju u Beloj kući. Ona je izjavila da je ispala prevrtljiva prema Stanislavu Krofaku, zbog čega je Ša poželeo da napusti "Elitu". 

On je polupao Belu kuću, a potom otišao do hotela. 

- Ja da gledam ovde kako pričaju o spe*mi i ko zna šta će da rade dok ja nisam tu, marš bre i fanovima i svima ostalima. To je sve Miona kriva, ona mene skroz dovede do ludila - govorio je Ša dok je izlazio iz kuće.

Miona je otišla do njega, kako bi porazgovarali.

- Ponosna sam na tebe, divan si - rekla je Miona.

- Ako me voliš, zaustavi ovo smeće, ne mogu da izdržim. Šta je bitno ovde ko je više kriv, a ko manje, zaustavi samo ovo. Ako te ne zanimam, onda budi sa mnom, da li razumeš da hoću da preživim. Ne mogu da gledam da pričate vas dvoje, bolesno mi je sve to. Ne mogu više da slušam o sv*šavanjima - govorio je reper.


- Moraš to da slušaš u rijalitiju si - poručila je pevačica.

- Mića sve potpaljuje i nastavlja da me provocira - jadao se reper.

- Mića ti je rekao da ćeš da odeš u ludnicu, kao što i ja mislim. Ti planiraš već dve nedelje da ideš odavde i nikako da odeš - odbrusila je Miona.

- Seci ako ti se gadim, ajde bre, nemoj da mi se igraš sa mozgom više, ni sa glavom - rekao je Ša.

- Sram te bilo ponašaš se jezivo, stvarno si budaletina i divljak - rekla je Miona.

Ša je naglasio kako ne početku odnosa bilo sve idealno, ali ga je Miona sasekla, te poručila da im ni prvi dan veza nije bio idealan. Ipak, nekako su završili zajedno u izolaciji, gde su već bili Maja Marinković i Stanislav.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR