Glas Javnosti

Otkriven Matorin pakleni plan: Sve smišljala u tajnosti

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Tomićeva se poverila Maji Marinković, mislila je da je kamere neće usnimiti!

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora jedva čeka da se razvede od Anite Stanojlović, sa kojom je i dalje zvanično u braku. Ovih dana su njih dve ponovo u žiži interesovanja javnost zbog novih saznanja, a Matora je sinoć tokom žurke progovorila i o burmama.

Naime, ona je šaputala sa Majom Marinković, te otkrila svoj "pakleni plan". Kako je rekla, burme planira da proda, a novac potroši na alkoho.

- Burme ćemo da prodamo u zalagaonici, sigurno može da se uzme 1.500 evra i idemo kod mene da se us*remo, sve ćemo da popijemo - govorila je Matora.

Inače, Sandra Rešić je u ponedeljak ušla u "Elitu", kako bi Matoroj i Marku Đedoviću opravdala svoje poteze sa Mateom Car, ali su se oni samo još više naljutili na nju.

- Šta ste radili ovo - pitala je Đedović.

- Ništa, ja bar ništa... Nemam nikakve veze sa imenima koji se ovde pominju. Ja saznajem da je tebe Anita prevarila krajem oktobra kada su Mina i Ana Spasojević dobile dozvolu od Matee da izađu javno i pošalju prepiske. Matea je mnogo ranije, od avgusta, pokušavala da uđe u rijaliti, da dođe do brojeva telefona i ostalo. Lejdi Di je videla prepiske, to je Jully objavila, ne znala, videla. Mene je Pink.rs zvao kada su gostovale Ana i Mina, ja dajem intervju da to nije istina, kao glupak, ja nemam pojma. Drugog novembra, dva meseca nakon vašeg ulaska, pogledam emisije i pošaljem poruke Ani Spasojević, ona mi pošalje: "Sa Mateom, bila je kod mene u Jagodini, sve je istina... - pravdala se Sandra.


- Ko je znao pre nego što smo ušli u rijaliti! - pitala je Matora.

- Samo Jully i Matea - rekla je Sandra.

- Meni je Jully poslala poruku da demantujem u Amidžiju zbog Matee - rekla je Matora.

- Drugog novembra sam poslala Matei poruku da mi pošalje prepisku. Ja sam prva kontaktirala Mateu da mi ih pošalje lično i da saznam kolika je istina da je Anita prevarila. Znale su samo Jully i Matea koja joj je to rekla. Moja najveća greška i ja sve vreme govorim da niko od nas nije znao, da niko nije znao, dok Mina i Ana nisu iznele to na RED TV. Moja najveća greška koju pravim, da bi Matea došla i iznela ovde istinu što je pustim da ostane na par sati, ne na par dana, nego par sati... Ne postoji ta prepiska da sam dala adresu - rekla je Sandra.

- Rekla mi je Ermina da si poslala glasovnu poruku za manipulaciju mojih roditelja - rekla je Matora.

- To je laž, a i ti si slagala kada si prišla meni, ja sam te potapšala i rekla sam ti: "Nemoj da plačeš", ja sam pitala Marka da li treba da mu pošaljem i rekla si mi: "Rekla mi je mama da se čuje sa tvojom Cicom", ja sam tebi rekla: "Da, čuje se sa Cicom". I da sam ti rekla, moja manipulacija tvojim roditeljima?! - rekla je Rešićeva.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR