Glas Javnosti

Anitina majka ušla u Elitu: Matora odmah povilenela

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Jovana je krenula da drami i plače

Angelina Stanojlović ušla je nakratko u rijaliti "Elita" i porazgovarala sa Jovanom Tomić Matorom, koja je bila u braku sa njenom ćerkom.

Čim je ugledala majku Anite Stanojlović, Tomićeva je krenula žestoko u sukob.

- Gde ti je metla? - upitala je Matora. Veštice dolaze sa metlom, pa da je nisi zaboravila. Šta je bilo, šta ti treba? Što si došla? Što me go*naš napolju? - upitala je Matora.

- Ja tebi, odakle tebi to? Šta je bilo pre početka, da se ne pecamo na pitanja? Kako znaš da je to istina? - glasilo je Angelinino pitanje.
- Anita je meni to rekla sa suđenja, sa svega, ja sam imala bolji odnos sa tobom nego sa Anitom - istakla je Matora.

 

- Sve je počelo sa tvoje strane, 5. novembra kada je Aniti bio rođendan, ja sam njoj poslala čestitku, i tebe pozdravila, ali čestitka nije stigla. U Alekseja (Anitin sin) ti se kunem da nisam znala za Mateu - rekla je Angelina.

- Znaš koliko mi je teško što me g*vna ona toliko, a ti si bila tu i znaš sve - plakala je Tomićeva.

- Ti nikada nisi htela da me saslušaš - dodala je Angelina.

- To je istina, ti si meni rekla sve šta i kako, a ja sam rekla šta se sve desilo, ja sam tebi sve pričala, ti si jedina bila za naš odnos. Znaš da sam ti ja dala novac za Alekseja - dodala je Matora.
Podsetimo, pre izvesnog vremena Anita Stanojlović je prevarila tada zakonitu suprugu Jovanu Tomić. Matora je doživela razočaranje života, s obzirom da je mnogo volela Anitu, sa kojom se venčala u Crnoj Gori.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR