Glas Javnosti

Taru ostavio dečko! Simova se oglasila: Tako je bolje za nas i naše zdravlje!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Tara Simov otkrila je javnosti kako ju je ostavio nevenčani partner Danilo Raičević.

Naime, bivša rijaliti učesnica putem društvenih mreža je istakla kako je za njihovu dobrobit situacija morala da se završi ovako.

- Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje - napisala je Tara, i uputila jednu molbu medijima.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)


- Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala - zaključila je Simova na Instagramu. 

Odnos sada već bivšeg para oduvek je bio turbulentan. Tara je isticala njihovu ljubav, iz koje se rodio sin Nikolaj. Međutim, česti sukobi dovei su do raznih kriza, ali čini se da je sada zvanično kraj.

Podsetimo, Tara je nedavno istakla da nema toga što ne bi uradila za Raičevića.
- Sa Danilom sam u vezi godinu i sedam meseci. To je prava, iskrena ljubav. Ne mislim da prvi put iskreno volim, ali prvi je put da ovako volim, ne znam kako to da opišem. On je prva osoba, zbog koje bi ja ubila bez razmišljanja. Rodila sam mu dete. Ne postoji osoba niti osećaj na ovom svetu koji može da se poredi sa onim što osećam prema Danilu - ispričala je ranije Simova u emisiji Pretres.


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR