Glas Javnosti

Matoroj svi okreću leđa: Kačavenda sve priznala i otkrila pravo lice

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

"Kume nacionale" nekoliko dana pred veliko superfinale otkrila istinu!

Nakon Marka Đedovića, svoj sud o Marku Janjuševiću Janjušu dala je i Milena Kačavenda, koja je takođe urnisala Jovanu Tomić Matoru, kao i njen bivši prijatelj.

- Ja sam tokom života bila prisutna milion prekida trudnoće, razlaza, a ovo nikad u životu nisam videla. Ja Aneli nisam savetnica, a podrška bila bila svakoj ženi - rekla je Milena.

- Juče ste govorili o vašim najvećim razočaranjima, a ti si rekla da je to Matora, a potom je ona replicirala i navela tebe - dodao je Darko.

- Ja se nikad nisam ogradila. Videli smo u hotelu kad je Anita svratila u hotel i pričala sa njim, pa poznata sam po tome da se ne svađam van stola. Više niko ne može da me razočara. Gadno mi je, gledam u sobi sad, ona je sa Marinkovićima super, to su drugi ljudi. Mi ne pričamo, pre dva dana sam ćaskala sa njom kad mi je rekla da nije dobro. Ja sam nju posavetovala, jer je ona u frci i rekla da se ne oseća najbolje, a već popodne je rekla da joj nisam jasna jer razgovaramo van stola, a onda se ograđujem - poručila je ona.


Podsećanja radi, prethodno je Đedović ocrnio Matoru.

- Nema stav koji ona nije pogazila, setimo se Lune i Slobe, Anđele, Zvezdana i "maca Lize", Dalile i Dejana. Ona bi preko svega prešla Aniti, to je meni i Anita rekla. Svima je to jasno, to vidim i ja. Njena mržnja prema Anđelu je uvek bila jača od prijateljstva i ljubavi prema meni. Ona Stanislavu sprema da jede da bi bio jači da tuče Ša? Stilizuje ga za žurku? Ne može meni da priča o prijateljstvima, kad se po svemu posr*la. Jedina poenta je da bude što veća žrtva, i njoj i Janjušu - poručio je Đedović.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR