Glas Javnosti

Asmin OCRNIO Aneli nakon ABORTUSA: Progovorio i o Janjuševoj bivšoj ženi

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Durdžić nije štedeo bivšu partnerku i njenu stariju sestru!

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić juče je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, nakon čega se vratila u rijaliti. Mnoge je šokirala njena odluka, između ostalog i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića, koji za sve krivi njenu sestru Situ Ahmić.

- Nisam baš ispratio pošto sam ceo dan radio neke stvari, ali u svakom slučaju su foliranti oboje. Ja sam strogo protiv abortusa, a za ovaj abortus je monstrum Sita kriva. Uništila je još jedno nerođeno dete kao što je uništila živote tuđe dece i svoje dece, ali i Nore i svih - istakao je Asmin.

Aneli je juče otkrila da je dobila tužbu od Janjuševe bivše supruge Ene, a Asmin se osvrnuo i na ovo.

- Ne znam to, mislim da je Aneli dobila povratnu od "KARME". Ušla je sa lažnom pričom i optužila moju devojku da je ljubavnica. Sad ispada da je Aneli bila Janjušu ljubavnica i dobila tužbu od Ene - poručio je Asmin Durdžić.

Podsećanja radi, prethodno se oglasila i Sita.


- To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju - rekla je Sita za gorepomenuti medij, pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

- Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo... da mora da bude jaka, nema druge... šta je tu je. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR