Glas Javnosti

MARKO ĐEDOVIĆ IMA DEPRESIJU: Krije od svih zdravstveni problem

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kako tvrdi bivša zadrugarka, Marko Đedović joj se žalio na depresiju i umor, ne može da izađe na kraj sa ovim.

Marija Kulić je sinoć na Instagramu iznela svoje stavove o sukobu između svoje ćerke Miljane Kulić i Marka Đedovića. Nezadovoljna ponašanjem Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, nazvala ih je "folirantskim ološima" zbog nedostatka podrške prema Miljani.

Sukob između Miljane Kulić i Marka Đedovića traje već nekoliko dana, a sinoć nije došlo do smirivanja situacije. Njihov verbalni rat je i dalje aktuelan, a očekuje se nastavak sukoba i u narednom periodu.
Marija Kulić je otkrila detalje iz svojih ranijih privatnih razgovora sa Đedovićem, navodeći da ju je redovno kontaktirao zbog svojih problema, tražeći podršku i molitve. Ovo otkriće dodatno baca svetlo na njihov odnos i postavlja pitanje dinamike njihove komunikacije van javnog medijskog prostora.
- Č*arko, zvao si me svakog trećeg dana da mi pričaš da si mnogo umoran i da si u velikoj depresiji, molio si me da ti u manastirima palim sveću za zdravlje, ološu učmareli - rekla je Marija Kulić.

 

- Dira bolesnu devojku i provocira je. Tako i Kačavenda, a znaju da je labilna i nestabilna. On je prisustvovao suđenju, čuo je kakva je ona psihički. Ljudi su zgroženi svim, a ja ne mogu da utičem na nju, da ne ide u rijaliti. On nema šta da iznosi na videlo, uglavnom su sve to laži. Meni je sve to monstruozno kao majci i odmah bih to stopirala. On je non-stop u kontaktu sa mnom, kad izađe iz rijalitija. Izvinjavao mi se i kad počne sezona, napada Miljanu. On je obična ljiga i nikad neće biti ničiji prijatelj. Živi u svom zlu. Palila sam mu sveće u manastirima, za zdravlje - rekla je Marija, pa prokomentarisala ćerkin sukob sa Kačavendom:

- To je isto kao sa Đedovićem. Oni znaju da ona neće da izađe i da će sedeti do kraja. Videćemo i kako će biti plasirana, to je njena želja. Ja za sve pišem tužbe, jer je Miljana dala ovlašćenje advokatima. Marko podržava nju, a ona izdala prijateljicu, pritom majku ne žali ni na jedan način. Kod nje se uopšte ne vidi empatija, tako da je ljudski odron. Pričala je da je radila u inostranstvu, kad je pozlilo njenom sinu. Operisao je t*stis, a ona nije mogla da prisustvuje operaciji. Zakomplikovalo se, pa je dete ostalo bez t*stisa. Takva je majka, požrtvovana. Ja bih sela u prvi avion da mi je dete u bolnici. G*vno nije dalo ništa od sebe. Podravila se sa majkom i vratila se u rijaliti. Obukla šorts, košulju vezala iznad pupka i glumi neku balavicu, a majka joj u komi. Ovaj nju podržava, što znači da su oboje ljudski odroni - kazala je Marija.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR