Glas Javnosti

STRAVIČNI DETALJI O VEZI MIONE I ŠA: Đedović odlučio da razveze jezik i otkrije kompletnu ISTINU!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša raskrinkani!

Takmičar Marko Đedović prošle noći popričao je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. Tom prilikom Đedović je vrlo otvoreno govorio o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Kako je istakao, Marko smatra da Ša ima ozbiljne posledice iz mladosti i probleme koje nije rešio, ali smatra da Miona ima mnogo veće traume. Bez dlake na jeziku, Đedović je opleo po Mioni, te je najavio šta će se sa njihovim odnosom desiti u narednom periodu. 

- Kakvi su ti utisci nakon slikanja? - upitao je Darko.

- Mislim da je Ša preterao. Vidim da je totalno razluđen i rekao sam mu sve što mislim. Nije lud, ali ima problem sa izlaskom iz bilo kog odnosa - kazao je Đedović.

- On kaže ili ćeš da me poštuješ ili ćeš da me ostaviš - rekao je Darko.

- Ima taj problem iz mladosti. Mislim da veći psihički problem ima Miona, ne znam koje prirode. Ona je meni simpatična, ali stvari koje ona radi su mi stravične. Nema pristup za osobu za koju kaže da je voli. Ima veliki defekt u ponašanju, ne poklapa se to što priča s njim i za stolom. Sad ga smiruje kao, ali to deluje fejk. Mislim da ga neće ostaviti, jer će on izneti odnosu o seksualnom odnosu. On je jasan da voli, iako ima prenaglašene reakcije. S njom ne bih izdržao ni tri sekunde. Ljudi su svašta nametnuli u odnosu, kao moraš ovo, ono. Ne moraš, evo Stanislav je išao na svingeraj slobodno - rekao je Đedović.

Glas javnosti /R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR