Glas Javnosti

Kačavenda zavijena u crno: Preminula joj majka nakon 70-tog rođendana

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Zadrugarka je imala priliku da je vidi u bolnici

Majka Milene Kačavende je preminula danas, nakon što je bila hospitalizovana u Zemunskoj bolnici.

Da tuga bude veća, ona je juče napunila 70 godina.

Milena je, inače, imala mogućnost da izađe iz "Elite" kako bi posetila majku koja je bila na odeljenju intenzivne nege.
- Zapušio joj se sistem za dijalizu i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do toaleta i padne na lice, slomila je nos, oni odmah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži... Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena po povratku u Elitu.

- Šta, kumo, da kupe? - pitala je Miljana.

- Pa grobno mesto... Bar sam se ispričala. Kada sam se vratila, šta da legnem, neće glava. Kada sam došla u emisiju, videli su da me nema na sastanku, digla se frka - plakala je Milena.


Milena je zatim otkrila da je pre nekoliko noći sanjala majku.

- Kupila sam joj sat, kad je kući ne nosi ga... Kao došla kod mene ovde, vidim joj ruku i sat, ali ne mogu ni da dođem kod nje. Ja sam je pitala: "Otkud ti, šta si stavila taj sat?" i ja se probudim kao go*no. Ja retko sanjam, ali kada sanjam, uvek je nešto loše za moje. Njoj je rođendan sada, prvog aprila. Tako sam sanjala zlato kada je moj muž imao saobraćajku, jedva ostao živ, a ja sva u zlatu. To je bilo tačno pre 20 godina, ja sam bila trudna sa ovim mlađim - rekla je Milena cimerki.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR