Glas Javnosti

Otkriveno zašto je Kačavenda izašla u bolnicu: Jedan detalj začudio sve

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Milena Kačavenda iznenada je napustila Elitu, kako bi posetila majku u bolnici, a najnovija saznanja su mnoge ostavila u šoku.

Juče je u rijaliti programu "Elita" došlo do neočekivanog obrta kada je Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti nakon saznanja da joj je majka u teškom zdravstvenom stanju. Po povratku u Šimanovce, Milena je kroz suze otkrila detalje o majčinom stanju, ističući kako je situacija ozbiljna.

Povodom ovog događaja, Marija Kulić, poznata po svom direktnom izražavanju, nije štedela reči kritike. Na svom Instagram profilu, Marija je izrazila šok zbog situacije, istakavši neljudskost Mileninog postupka. Njene reči izazvale su reakcije javnosti, a Marija nije krila svoje iznenađenje.

- Čitam nova obaveštenja i ostala sam u šoku zbog još jedne neljudskosti koju sam jutros saznala. Milena Kačavenda je ostavila majku na samrti i vratila se u Elitu - istakla je Marija na svom Instagram profilu, pa nije mogla da prestane da se čudi.
- Gospode Bože više od ovakvih odrona, sačuvaj i sakloni. Gde i kako je ona živela? Pa ja u životu za svojih 49 godina nisam čula ovako nešto - zaključila je Kulićeva.


Kroz suze, Milena je opisala svoj emotivan odlazak iz bolnice i opraštanje od majke. Izrazila je svoju zabrinutost i osećaj odgovornosti prema porodici.

- Operacija mozga je u pitanju, tako da sam spremna na najgore. Oprostila sam se od nje, poželela sam joj srećan put, podržala je što sam ušla ovde, što sam se borila za sve, gledala me je više na TV-u, nego u spoljnom svetu, pozdravila sam se sa njom i to mi je zaista značilo. Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju  - govorila je Milena Kačavenda u suzama.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR