Glas Javnosti

HAOS U ELITI: Kačavenda nasrnula na Aneli

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Aneli Ahmić je isprovocirala Kačavendu jednim potezom, usledio totalni lom.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Milena Kačavenda je skočila na Aneli Ahmić, koja joj je udarila na pokojnu majku, zbog čega su je ukućani najstrašnije osudili:

- Na početku ja sam Aneli komentarisala ono što sam mislila. Pričala je da bi ja sa Janjušem bila. Meni se Janjuš nikada nije dopao, mi imamo drugarski odnos. Posebmo u poslednje vreme pričamo, ja njega nikada nisam videla srećnog, presrećnog. Kada je on izveden iz kuće, nas dve smo se na neki način zbližile. Uradila je šta je uradila. Janjuš je to veče ušao, mi smo nakon toga imali sukobe. Bili su komentari ljudi da sam ja folirant, da ja uvek branim njega. Ne možeš ti da se praviš da ne pozanješ čoveka sa kojim si. Ja ozbiljni sumnjam da ona tera rijaliti priču sa njim, on koji je mogao da uđe ovde, on je žrtva da je sedeo. On to nije uradio, sa mnom kada priča, priča da je voli. Ovo što ona radi ovde, ovo je nenormalno. Ja njega ne pravdam za njegovo vređanje, nikad ga nisam opravdala. Priče o Ramazanu koje se ja ježim - rekla je Milena.

- Ti bi trebala da znaš da je čovek polupan, ti nastaviš dve nedelje. Ako poštuješ razaman, ti njega treba da odje*eš. Ti nemaš poštovanja prema čoveku kom se brat obesio pre tri meseca, a ne prema meni koja sam se vratila pre 3 dana - rekla je Milena.


- Hajde plači malo - dobacila je Aneli, a ukućani su momentalno skočili na nju.
- Ti si prsla sa mozgom, ti si jedna bezobrazna džukela. Ti si jedan ološ ozbiljan, ono što znam o tebi ja ću to reći u Narod pita. Ti sa Janjušem teraš u rijaliti, pominješ Ramazan. Svakakvim rečima nazivaš njega, malopre pričaš da te terao nešto ispod jorgana. Praviš se mutava, ne znaš o čemu se radi. Došla si da pričaš o svom bivšem odnosu. Ti si jedna klošarka, jedan šljam, jedan borac za plasman, u pravo vreme si počela, bez pardona i blama. Ti ćeš kad izađeš odavde. Ti si kao naivna, smeju ti se svi, koga ti zaje*avaš, kako možeš čoveku koga voliš da zaboraviš ds je ovde pre tri meseca ušao polupan. Fukso, dro*etino, izdajice, lažovko, sve će se znati, vrlo brzo je kraj rijalitija, ti ovog čoveka zaje*avaš kao konja - rekla je Milena.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR