Glas Javnosti

ŠOK U ELITI: Aneli planira da Janjušu uvali ćerku?

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Takmičarka "Elite" razvezala jezik o propalom pomirenju sa bivšim partnerom!

Aneli Ahmić sinoć je otvorila dušu voditelju Darku Tanasijeviću o pokušaju pomirenja sa Markom Janjuševićem Janjušem. Janjuš ju je nedavno ostavio, pa potom izvređao, a ona mu je najavila tužbu. Kako je ispričala voditelju, planirala je sa ćerkom da se preseli u Beograd kod Janjuša.

- Aneli, da li je uspeo onaj pokušaj pomirenja? - upitao je voditelj.

- Ma kakvi, on je sve okrenuo na sprdnju. Ne može da prihvati da je on kriv za ovaj kraj, mislim da je veliki folirant, ima emociju, ali njemu je sve rijaliti. Njega boli kada ja dobijem anketu, ovo, ono. Sve su mi se kockice poklopile, on je za mene folirant, ja sam juče pokušala da pričam sa njjm i prešla sam preko svega šta mi je rekao, opet sam pogazila sebe. Svaki dan pre spavanja čitam čestitike. Ja sam mu plakala u krevetu, grlila sam ga - govorila je Aneli.


- Ti od njega očekuješ da on dođe i kaže: "Izvini, sve sam uprskao" - upitao je Darko.

- Da, da mi se izvini, da mi kaže neke stvari, da promeni. Ja sam njega juče toliko stiskala, ali to je prvi put da on mene nije stisnuo kao inače. Ja znam tačno kada on šta misli, ja ne gledam kamere da bih plakala. Milena je bacila bubu da je Munja došao i rekao imam li dati njemu i Stefani nešto da grickaju, ja sam krenula meni i Janjušu da pravim kafu. Ja moram čoveku odgovoriti, nisam bila ni prema kome bahata, i on dolazi meni i kaže zbog Munje. To je poigravanje sa psihom, on igra rijaliti - rekla je Aneli.

- Da li misliš da kako prilazimo kraju Elite on želi da se opere od tebe? - upitao je Darko.
- Tako je, želi da se opere od mene, glumi da sam ja razlog. Darko, ja sam ovo shvatila ozbiljno, htela sam Noru dovesti u Beograd da zajedno živimo, ali od sutra okrećem novi list - rekla je Aneli.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR