Glas Javnosti

Aniti saopštene vesti o sinu, ona briznula u plač

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

stanojlovićeva nije mogla da savlada emocije!

Aleksej, sin takmičarke "Elite" Anite Stanojlović, danas puni četiri godine, a njeni fanovi odlučili su da je iznenade. Na adresu Bele kuće stiglo je pregršt poklona, slika, igračaka, ali i torti. Ona nije mogla da veruje koliko "Neviđena armija" misli na svaki dan u njenom životu i koristi priliku da joj ulepša boravak u rijalitiju.

- Aleksej dobio više stvari od ovih što su u vezama - rekla je Anita.

Anitini fanovi su napravili i plišanu igračku, na kojoj je snimljen Aleksej kako priča, zbog čega je Stanojlovićeva završila u suzama.

Inače, nedavno se oglasila Anitina majka Angelina, koja je progovorila o pretnjama Jovane Tomić Matore.


- Ne drži ona mene i Anitu u šaci! Neka je, neka preti javnim hakovanjima i iznošenjem nekakvih poruka i informacija i pozivanjem na to na nacionalnoj televiziji. Sve je svakako to uveliko kod advokata, podnete su i tužbe i krivične prijave - rekla je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

- Verujem u sistem i pravo naše države i da se neće dozvoliti širenje sadržaja. Kada to kažem, ne mislim na bilo kakve prepiske, to su prepiske između majke i ćerke, mislim na fotografije i snimke maloletnog deteta od četiri godine. Ako je to njoj za diku i ponos, da preti takvim stvarima, njoj na čast. Neke malo šire informacije na ovu temu može vam dati Anitina advokatica, koja već nedeljama rešava ovaj slučaj.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR