Glas Javnosti

Anita traži zabranu prilaska za Matoru: Tomićka joj preti

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Stanojlovićeva tvrdi da je Jovanina kuma Tamara potrošila šest miliona dinara sa njene kartice, te da su i desetine hiljada evra spiskane na izlaske.

Situacija između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore se sve više zakuvava, a tokom njihove rasprave u koju se umešao i Anitin dečko Anđelo Ranković, isplivavaju novi detalji iz perioda kada su bile zajedno. 

Naime, Anđelo je optužio Matoru da je ljubomorna što o Aniti i njemu svi lepo pričaju, pa hoće da je ukanali, dok Jovana tvrdi da ona samo hoće da istera stvari na čistac.
Tražiće zabranu prilaska jer je pretila - rekao je Ranković, pokazujući na Matoru, a Anita je potrvdila.
- Tražiću jer je spominjala rampu, tako da zabranu prilaska tražim. Rekla je da će je**ti mater svima koji su bili upleteni u ovo.

Matora se tada počela pravdati, ali nije negirala da će da sprovede ličnu istragu.

- Vezano je za to da vidim ko mi je radio o glavi zajedno sa njom, da vidim o mojoj porodici pošto je ona pričala da ja moje ne viđam. Mislim da mi je izbrisano sve iz telefona, ako budem mogla da vratim, vratiću... Anita me je u tom trenutku varala, sigurna sam u to, znala je da ulazimo ovde i onda je kupila samo informacije - odgovorila je Matora.

Stanojlovićev je onda podsetila na sve one koji su je koristili dok je bila u ljubavi sa njom.


- U 20 dana je potrošeno 50.000 evra. Njena mama je otišla u prodavnicu, nije imala čime da plati... Ona je zvala Erminu na svadbu da ne bi iznosila stvari koje ja znam - rekla je Anita, a Matora je htela da opravda Pašovićevu:

- Nije istina...Zvala sam Erminu da se vidimo, pitala sam da li je istina ono što su mi preneli Marko i Tamara u stanu, rekla mi je da je bila besna i prešli smo preko toga. Više si se čula sa Erminom, zvala si je majkom, posle svega smo se našle i izmirile.

Anita je oplela i po Matorinoj kumi Tamari, te je direktno optužila da je portošila šest miliona dinara sa Tomićkinog računa.

- Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Mi kada smo ušli na račun, videli smo da je 50.000 evra potrošeno na izlaske. Njih dve se štite da se to ne bi iznelo. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na lečenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu - tvrdila je Anita.

Međutim, ovim povodom se oglasila i Matorina kuma.

- Sud postoji za ovakve stvari. Jedini komentar koji imam je 1069 na 3030. Hvala - zaključila je Tamara.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR