Glas Javnosti

ANELI U VELIKIM BOLOVIMA: Od stresa ne može da hoda i jede

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Čak i kad nisam stizala da jedem redovno padala sam u nesvest. Ne treba niko da se brine, biće sve okej - rekla je ona u jednom trenutku.

Učesnica Elite Aneli Ahmić opet ima probleme sa stomakom! Naime, ona je sada od stresa počela da se žali cimerima kako ne može da jede jer imam mučnine, pa su svi pritrčali da joj pomognu. Aneli kaže da joj se to i ranije dešavalo kad je napeta, pa je objasnila da ne treba niko da se plaši zbog njenog stanja. 
- Imam mučnine i grčeve kad god sam pod velikim stresom. Znam da mi se to i ranije dešavalo. Čak i kad nisam stizala da jedem redovno padala sam u nesvest. Ne treba niko da se brine, biće sve okej - rekla je ona u jednom trenutku.

Podsećamo, učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić kaže da će najverovatnije sa Markom Janjuševićem Janjušem da prekine svaki kontakt nakon što se završi rijaliti, jer želi da dete vaspitava sama. Ona tvrdi da s Markom nema više šta da traži, budući da nikako više ne uspevaju da nađu zajednički jezik.


- Kad se sve ovo završi ja ću najverovatnije da odem daleko od Janjuša. Dete ću da odgajam sama, ako budem htela da ga zadržim jer ja više ne mogu ni sekund pored ovog čoveka. Šta da radim, tako je kako je. Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram. Čovek više ne zna šta priča. Sestra Sita će mi u svemu pomoći i polako - pričala je Aneli uznemireno cimerima u dvorištu. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR