Glas Javnosti

Aneli stigla čestitka od Asmina i Stanije

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Stigla čestitka za Aneli od Asmina i Stanije!

Pripadnici islamske veroispovesti širom sveta danas slave Eid al-Fitr, poznat i kao Ramazanski bajram. U rijalitiju "Elita" danas se održava proslava povodom ovog praznika, a za učesnicu Aneli Ahmić, pored bogate trpeze, stigle su i čestike od njenih najbližih ćlanova porodice. Međutim, svi su ostali u šoku kada je starleta videla da među poklonima pronašla i pismo svog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, i njegove verenice Stanije Dobrojević.

Naime, Miona Jovanović saopštila je Ahmićevoj da joj je stigla čestitka od Asmina, što je nju potpuno izbezumilo.

- Ovo ti je od Alibabe i Stanije - nasmejala se Miona.

- Bajram šerif mubarek olsun, Alibaba i Stahija - pročitala je Aneli u potpunom šoku.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić povodom najvećeg islamskog praznika dobila je posebnu čestitku od majke. Naime, Jasmina Jasna Ahmić je svojoj naslednici poručila da odgovori učesnicima koji je vređaju na nacionalnoj osnovi.


- Draga kćeri, Bajram šerif mubarek olsun, ja sam dobro koliko je to moguće biti. Trudim se da što manje gledam, ali neke stvari je nemoguće ne videti. Jedna od tih je i da te nazivaju Romkinjom, a ti nemaš ni kapi romske krvi. Tvoje familija se pita zbog čega ti ćutiš o tome i ne objasniš da ti u sebi sa očeve strane imaš turske krvi i začepiš usta osobama koje pripadaju romskoj nacionalnosti, a srame se toga - piše, između ostalog, Anelina majka, koja je aludirala na Maju.

- Aneli ponizila si se i previše... Nismo zaslužili nakon svega da nastaviš ponižavanje i nas i sebe! Dosta više! - dodala je ona.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR