Glas Javnosti

ANELI DOŽIVELA POMRAČENJE: Urlala i vrištala na sav gla, jedva došla sebi

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Aneli Ahmić doživela nervni slom živaca zbog Marka Janjuševića Janjuša!

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Pretres nedelje", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a nakon što je u suzama doživela emotivni slom uživo u programu rijaliti šou-programa "Eltia", starleta je odletela u spavaću sobu, gde je nastavila svoju dramu, gušeći se u suzama.

- To da se Stanislav njoj sviđa, to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna - rekao je Đedović.

- Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi, meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana - istakao je Janjuš.


- Janjuš razmišlja isto kao Ša, samo što ima jaču samokontrolu - dodao je Đedović, a Ahmićeva je doživela još jedan emotvni slom, te napustila crni sto:

- Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana! Ovaj dečko me tera da se kunem... Sram te bilo, lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem! Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s - drala se Aneli.

- Jao, kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo, sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko, zapamti - zapretio je bivši košarkaš.

- Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž! Nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako - govorila je Aneli voditelju iz spavaće sobe.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR